Možemo slobodno na sud, imam dokaze za sve! Golubović ne prestaje da tvrdi da je imao aferu sa Gocom Tržan

21.10.2022

20:14

0

Autor: Marija Mitić

Pevačica je zbog njegove izjave da su bili intimni, protiv njega, nešto ranije, najavila i tužbu

Možemo slobodno na sud, imam dokaze za sve! Golubović ne prestaje da tvrdi da je imao aferu sa Gocom Tržan
goca tržan kristijan golubovic goran sivacki - Copyright 24sedam/Goran Sivački/Antonio Ahel/ATA Images

Kristijan Golubović nedavno je izneo u javnost da je bio intiman sa pevačicom Gocom Tržan, što je ona oštro demantovala. Protiv njega je najavila čak i tužbu, međutim to nije smirilo Golubovića, naprotiv.

On je sada za Republiku ponovo opleo po Tržanovoj, te otkrio da nije spavao samo sa njom, nego sa 90 posto poznatih dama sa estrade.

- Goca Tržan misli da je vokalčina koja peva bolje od Ališe Kiz, uhvatila se za mene bez potrebe. Ljutila se zbog moje izjave da je narkomanka, a u to vreme kad je počinjala nema ko se nije drogirao. Spavao sam sa 90 odsto žena sa estrade, sve znam - kaže on i osvrće se na to što je Goca najavila da će ga tužiti.

 - Možemo slobodno na sud. Imam dokaze za sve. Trebalo je mene da pozove da razjasnimo sve. Ovako hoće da tuži, ali to me ne zanima. To je kao da ja tužim Trampa što mi je parkirao ispred kuće auto. Toliko je taj slučaj bitan. Čačkaju mečku u p**ku, pa naravno da će nešto da nađe - zaključio je u svom stilu.

24sedam/Goran Sivački
Kristijan Golubović

Podsetimo, Golubović je u jednom rijaliti programu u razgovoru sa bivšim mužem Goce Tržan, Ivanom Marinkovićem, naveo da je imao seks aferu sa njegovom bivšom suprugom, uz brojne psovke i uvrede.

- Onaj alkoholičar (Ivan Marinković) koji nema jetru, nema oči nikog da vidi, je** sam mu Gocu Tržan pre 100 godina. Narkomanka jedna - rekao je Kristijan, a potom se oglasila i Goca koja je ove njegove tvrdnje demantovala.

ATAImages/ Antonio Ahel
Goca Tržan

- Ja zaista ne znam o čemu se radi tu. Ja tog čoveka, nikad u životu nisam upoznala, a kamoli imala nešto sa njim. Pošto su to nemoćni muškarci u pitanju, koji ne mogu da se pobiju, nego se ponašaju kao kokoške, ništa me od njih ne čudi. Samo bih zamolila, da me više ne uvlačite u taj mulj. Takođe, bih dodala da će te tvrdnje koje je izrekao na moj račun, morati da dokaže na sudu, jer ja kap alkohola nikad nisam okusila u životu, ali hvala Bogu dobro zarađuje od blamiranja u rijalitiju, pa će imati od čega da plati - rekla je Goca tada za domaće medije.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike