"Šamarali su ga i šutirali u stomak i leđa!" Kristina Spalević van sebe: Otkrila potresne detalje tuče na ulici!

31.03.2023

21:38

0

Tri mladića su napala njenog maloletnog brata usred bela dana

"Šamarali su ga i šutirali u stomak i leđa!" Kristina Spalević van sebe: Otkrila potresne detalje tuče na ulici!
Kristina Spalević - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Kontroverzna bivša zadrugarka i verenica Kristijana Golubovića, Kristina Spalević, danas se oglasila na svom Instagramu, a njen potresan govor uznemirio je hiljade pratilaca.

Kristina je u prvi mah pitala fanove da li neko ima nekog u Urgentnom centru, ko bi mogao da joj pomogne, nakon čega je objasnila da je njen maloletni brat napadnut na ulici, usled čega je zadobio telesne povrede.

Spalevićeva je objasnila da su njenog mlađeg brata napali navijači na stanici jer je nosio majicu suprotnog tima, sa obeležjima navijačke grupe.

ATAImages/Antonio Ahel
Kristina Spalević

- Nije staršno ispalo, ali je moglo staršno da bude. Moj maloletni brat je došao kod mene da čuvamo bebu, krenuo je sa Zvezdare na Voždovac, i dok je čekao na stanici, bio je u majici kratkih rukava koju sam mu ja dala... Majica je bila sa obeležjem grobara, smatrala sam da ga usred bela dana niko neće dirati - počela je Kristina, pa dodala:

- Mangupi, od dvadeset i kusur godina su ga napali na stanici. Jedan od njih je bio nabildovan, u treningu. Tražili su od njega da skine majicu. Još gore je od svega je što ljudi koji su bili na stanici su stajali i ćutali. Ošamarili su ga, šutirali su ga u stomak u leđa, ima manje podlive i ogrebotine - rekla je Kristina.

Podsetimo, Kristina i Kristijan Golubović su nedavno objavili tužne vesti, kada je njihov pas Koko usled preloma kičmene moždine poglegao povredama. Teško su podneli ovu vest, a Golubović se odmah oglasio na svom Instagramu.

- Dragi prijatelji, moram da vas obavestim da je moj voljeni Koko umro. Povredio je kičemenu moždinu i pre pola sata je otišao od nas. Srce mi se raspada. Ovo je poslednji put da ga vidite. Moj dobri mali pas. Toliko će da nam nedostajati. Nađi mir, srce moje. Sad bih najradije išao sa tobom. To je najbolji i najlepši pas na svetu - govorio je Kristijan kroz suze, držeći ga poslednji put u naručju.

ATAImages/ Antonio Ahel
Kristijan Golubović i Kristina Spalević

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike