Direktorka škole nije znala da će Kristijan Golubović doći u učionicu na snimanje spota Crnog Ceraka: Otišao 5 minuta pre nego što sam došla

20.04.2023

16:32

1

Direktorka tvrdi da nije znala da će u spotu Crnog Ceraka da glumi i Kristijan Golubović

Direktorka škole nije znala da će Kristijan Golubović doći u učionicu na snimanje spota Crnog Ceraka: Otišao 5 minuta pre nego što sam došla
Kristijan Golubović - Copyright 24sedam/Goran Sivački

Nakon što se u javnosti digla bura zbog prisustva rijaliti učesnika Kristijana Golubovića u Osnovnoj školi "Đura Jakšić" u Rakovici, oglasila se i direktorka škole Tamara Jelić.

Golubović je prisustvovao snimanju spota sa grupom Crni Cerak a direktorka kaže da nije znala da će on doći u školu.

- Mene je zvala Srna Lango tokom raspusta i zamolila me da ustupim prostor da Crni Cerak snimi spot za pesmu protiv vršnjačkog nasilja i devijantnog ponašanja. Ni ona nije znala da će doći Kristijan. Tražili su samo učionicu, ta deca koja se vide na snimku, nisu đaci naše škole. Pristala sam da dođu, ali sam rekla da je najbolje da to bude tokom raspusta. Međutim, oni su se javili da imaju nekih tehničkih problema i zamolili da spot snime 19. aprila - rekla je Jelićeva.

Ona je dodala da je grupa Crni Cerak bila na drugom spratu škole, kao i da nisu imali fizički kontakt sa učenicima.

- Sve je bilo organizovano i obezbeđenje i tetkice, dok se ja ne vratim. Došla sam kući, zvala me tetkica i kaže mi da je došao i Kristijan Golubović. Odmah sam pozvala Srnu, ona isto nije imala pojma, ulazim u taksi vračam se u školu. On je otišao pet minuta pre nego što sam ja došla, navodno je imao ulogu u tom spotu, ali to nama nije rečeno! Čula sam od tetkice da su ga videla neka deca u dvorištu i da su tražili autogram i da se slikaju sa njim - navodi direktorka. 

Ona je izrazila žaljenje zbog čitave situacije i naglasila da nije bilo nikakvih incidenata.

- Pitala sam momke iz te grupe da li su napravili problem. Jutros sam o svemu obavestila Ministarstvo prosvete, ovo je greška u koracima, očekujem i inspekciju. Nismo znali da će doći Kristijan - kaže ona.

Na pitanje da li je znala kakav sadržaj promoviše grupa Crni Cerak, odgovara da je tek "kasnije malo istražila."

- Ne pratim muziku. Pristala sam zato što mi je rečeno da je pesma usmerena protiv vršnjačkog nasilja i devijantnog ponašanja mladih i ja sam poverovala. Svakako je moja greška što nisam proverila, namera je bila dobra. Škola nije dobila niti je tražila nikakav novac za korišćenje prostora, niti su momci iz grupe to nudili - objasnila je Jelićeva.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Kurir

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike