Pančevac svake godine na Bogojavljenje postaje internet zvezda: Njegov opis popularnog snimka iz komšiluka godinama zasmejava čitavu Srbiju!

19.01.2023

08:00

0

Kada je 2015. godine snimak Bugara koji plivaju za časni krst nestao sa mreža, Uroš Bralušić iz Pančeva je bio "primoran" da ga ukratko opiše svojim rečima

Pančevac svake godine na Bogojavljenje postaje internet zvezda: Njegov opis popularnog snimka iz komšiluka godinama zasmejava čitavu Srbiju!
Copyright RINA

Svake godine na Bogojavljenje širom pravoslavnog sveta održava se tradicionalno plivanje za časni krst

I pored toga što na hiljade pravoslavnih vernika širom planete na današnji dan uzima učešće u ovoj svetkovini, mnogima je prva asocijacija na ovaj praznik sada već kultni video poznat pod nazivom "Bugari plivaju za časni krst"

Reč je o jednom od najpopularnijih snimaka na internetu svih vremena koji je sa globalne mreže nestajao više puta i na nju se vraćao. 

Upravo jedan od tih nestanaka sa veba je razlog zbog kojeg, na današnji dan, jedan Pančevac takođe postaje svojevrsna zvezda interneta.

Naime, kada je sada već davne 2015. snimak Bugara koji plivaju za časni krst nestao sa mreže, Uroš Bralušić iz Pančeva je bio "primoran" da ga ukratko opiše svojim rečima. 

Uroš je na neverovatno duhovit način opisao pomenuti događaj, te se i danas, nepunu deceniju kasnije, njegov opis deli putem socijalnih mreža: 

Facebook/Uroš Bralušić
 

 

Specijalno za 24sedam Bralušić se priseća trenutka kada se odlučio na ovaj korak, koji mu jednom godišnje donese veliku popularnost: 

- Pošto se radi o jednom od najboljih video-klipova na internetu, bio sam začuđen zašto je tada nestao sa mreža. Pogledao sam ga nebrojeno puta, i sam opis, iako taksativno naveden, nastao je spontano, uz salve smeha ljudi koji su bili u tom trenutku u mom društvu - naveo je Uroš i dodao:

- To je bilo jače od mene, nisam ni pomišljao da će cela stvar postati viralna. Sa ove distance, cela situacija je jako smešna, kao i čuveni video, a prijatelji mi već nekoliko godina uz osmehe govore kako je Bogojavljenje postalo u neko ruku i moj dan.  

Za kraj, ostavljamo vam da se podsetite i nasmejete čuvenoj sceni koju je Uroš maestralno opisao! 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike