Kao u drobra stara vremena! Granični prelaz Evzoni "zakrčen", pet kolona stoji bez prekida, putnici tvrde da znaju bolji put (FOTO)

04.06.2022

14:53

0

Autor: M.Vukićević

. Svi turistički radnici apeluju da se izbegava odlazak u Grčku tokom vikenda

Kao u drobra stara vremena! Granični prelaz Evzoni "zakrčen", pet kolona stoji bez prekida, putnici tvrde da znaju bolji put (FOTO)
granični prelaz Evzoni - Copyright Granični prelaz Evzoni/Foto: Printskrin/Fejsbuk/Maja Naskova

Granične prelaz Evzoni je danas bukvalno zakrčen i pred pasoškom kontrolom se nalazi pet kolona automobila. Svi turistički radnici apeluju da se izbegava odlazak u Grčku tokom vikenda, a pojedini putnici tvrde da možete izbeći ovu gužvu ako želite da što pre uđete u zemlju Helena.

Na fejsbuk stranici "Grčka info", jedna od članica je postavila sliku sa graničnog prelaza, uz komentar da je gužva primetna, te i da se trenutno nalazi pet kolona vozila na ulasku u zemlju.

- Evzoni danas, pet kolona automobila na ulazu u Grčku. Ako možete ne putujte vikendom, jer dosta Makedonaca ide petkom u Grčku pa su gužve još veće - rekli su nam administratori sajta Grčkainfo.

Granični prelaz Evzoni/Foto: Printskrin/Fejsbuk/Maja Naskova
 

 

"Preko Dorjana zaobiđite gužvu"

Da biste zaobišli gužvu, možete razmotriti plan da idete u grčku preko prelaza Dorjan.

- Preko Dojrana nikada nemate gužve , tridesetak kilometara više, magistrala je odlična , ograničenje 110 , kod Kukuša je raskrsnica na kojoj idete desno prema autoputu na kojem se uključujete petnaestak kilometara posle graničnog prelaza Evzoni, ako na raskrsnici produžite pravo onda vas put vodi u Solun i Hakidiki - napisao je Dragan Mitić.

Pre nekoliko dana na graničnom prelazu između Severne Makedonije i Grčke, je bio potpuni kolaps. Situacija je bila kao u "košnici".

 

 

Iako letnja sezona još nije ni počela, sasvim je izvesno, da se turisti vraćaju u "dobra stara vremena" pre nego što nas je zadesio kovid 19.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike