Obaveštenje za roditelje: Zbog dojava o bombi vraća se onlajn nastava?

16.05.2022

20:50

0

Nastava organizovana u skladu sa trenutnom situacijom

Obaveštenje za roditelje: Zbog dojava o bombi vraća se onlajn nastava?
profimedia-0570844907 - Copyright Profimedia

Večeras oko 21.00 čas sve škole dobile su obaveštenje o načinu na koji deca sutra idu u školu. To obaveštenje je prosleđeno roditeljima.

Škole koje su danas detaljno pregledane od KD jedinica normalno organizuju nastavu. One koje nisu pregledane organizuju onlajn časove. Ukoliko sutra pre podne škole budu pregledane, druga smena će ići normalno. Ukoliko do toga ne dođe i oni će časove slušati onlajn.

U obaveštenju dostavljenom roditeljima osnovnih škola navodi se da ostaje dogovor da će se nastava sutra održavati online. Ukoliko u toku noći dođe do promene, odnosno škola bude pregledana, učenici će biti obavešteni, javljaju Novosti.

Podsetimo, danas je bilo više dojava o bombama na teritoriji grada Beograda, pored škola meta su bili mostovi i u kasnim popodnevnim satima javljeno je da je postavljena bomba i u svim proizvodnim pogonima Beogradskog vodovoda.

Podsećanja radi, pre današnje akcije, od početka rata u Ukrajini, zabeležene su desetine lažnih dojava o postavljenim bombama, prvo u avionima "Er Srbije" na letu za Moskvu, pa u njihovim poslovnicama, potom u brojnim objektima širom Beograda i Srbije.

Kako će nastavnici i đaci nadoknaditi propušteno zbog niza dojava pročitajte OVDE.

 

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike