Nakon dojave o postavljenim bombama: Pogledajte kakvo je stanje na beogradskim mostovima (FOTO)

16.05.2022

15:17

0

Bombe su navodno bile postavljene u skoro celom gradu

Nakon dojave o postavljenim bombama: Pogledajte kakvo je stanje na beogradskim mostovima (FOTO)
Gazela - Copyright Printscreen/Naxi kamere

Beogradski mostovi trenutno su prohodni za saobraćaj, a gužve na njima su uobičajene za popodnevni špic prvog radnog dana u nedelji.

Saobraćaj se odvija normalno, osim što je veća gužva na Gazeli, u pravcu od Novog Beograda ka centru grada, što je i uobičajeno za ovo doba dana kada kreće popodnevni špic.

Nešto veća gužva je na Brankovom mostu, takođe u smeru ka gradu, kao i na Pančevačkom mostu iz pravca Borče ka centru grada.

Most na Adi je prohodan.

Nakon niza dojava u osnovnim školama, na početku prve, a zatim i druge smene, kao i na aerodromu u Nišu, a zatim i u tržnom centru "Stadion" u Beogradu, stigla je informacija da su bombe navodno postavljene praktično u celom gradu.

Lažne dojave bile su vezane za sledeće lokacije: Brankov most, Most Gazela, Novi železnički most, Most na Adi, Pančevački most, Narodni muzej, Delta Citi, TK "Zmaj", Ada Mall, Tržni centar Stadion, Tržni centar Konjarnik, Beogradski zoološki vrt, Javni akvarijum i tropikarijum, McDonald's Bežanijska kosa (Partizanske avijacije, Beograd), Evrodom beogradski aerodrom, Glavna stanica Beograd, Predsednikova kuća, Gradsko veće, Svaka elektrana, Svaki objekat za prečišćavanje vode, ruska ambasada Beograd.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike