Ronaldo kupio poznatu firmu: Zaposlene sačekalo ovo iznenađenje

16.11.2023

12:57

0

Autor: M.M.

Portugalska zvezda je za navedenu kompaniju izdvojila 57.000.000 evra, a prvi Kristijanov korak bila je podela bogatih bonusa svim zaposlenim radnicima

Ronaldo kupio poznatu firmu: Zaposlene sačekalo ovo iznenađenje
Kristijano Ronaldo - Copyright Profimedia/Mohammed Saad / Anadolu Agency/ABACAPRESS.COM

Kristijano Ronaldo je preuzeo medijsku kompaniju "Cofina Medija", sa kojom je u prošlosti često imao nesporazuma zbog zadiranja u njegovu privatnost.

Portugalska zvezda je za navedenu kompaniju izdvojila 57.000.000 evra, a prvi Kristijanov korak bila je podela bogatih bonusa svim zaposlenim radnicima. Svakog od njih dočekao je ček od 1.250 evra, kao vid zahvalnosti za predan rad.

- Zaposleni su mejlom dobili obaveštenje oko isplate bonusa. To je znak zahvalnosti svima koji su deo ove velike kompanije - pišu portugalski mediji.

Firma čiji su deo brojni magazini vodeća mreža CMTV, često je u prošlosti dolazila u sudski spor sa Ronaldom, koji ih je čak 11 puta tužio.

Novinari "Cofina Medije" često su po zadatku morali da prate privatni život portugalskog napadača, a on je sada odlučio da kupi njihovu firmu i zadrži sve radnike. Ipak, jednu stvar je promenio.

- Jedina promena je vezana za ime. Sada će se zvati "Expressao Livre". Neprijatno nam je zbog svega što se događalo u prošlosti, ali niko ne strahuje od gubitka posla - rekao je jedan od zaposlenih i dodao:

- Znamo da smo ga često uznemiravali, s razlogom ili bez, ali on razume naš posao. Posebno su srećni sportski novinari. Svako ko misli da će Ronaldo nekome dati otkaz se vara - dodao je zaposlenik firme.

Bonus video:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike