Na prodaju auto od bivše žene: Prodaja se vrši teška srca! (FOTO)

15.11.2023

23:35

2

Vlasnik automobila iz Ćuprije je rekao istinu oko prodaje ovog automobila a sam oglas koji je napisao privukao je puno pažnje

Na prodaju auto od bivše žene: Prodaja se vrši teška srca! (FOTO)
Oglas koji je postao hit u Ćupriji - Copyright Media-PS

Oglas za prodaju automobila "Reno senic" 1.9 koji smo mi zapazili, privukao je veliku pažnju Ćupričana, ali i žitelja celog Pomoravlja, a sadržaj oglasa je vrlo specifičan.

Naime, vlasnik automobila iz Ćuprije je rekao istinu oko prodaje ovog automobila a sam oglas koji je napisao privukao je pešake koji su prošetali gradom da zastanu i pročiitaju, ali i da se iskreno nasmeju.

Vlasnik automobila je otkrio odakle mu ideja za takav oglas:

- Ima tu neke istine, ali prvenstveno sam želeo da privučem pažnju na oglas i mislim da sam uspeo, a kada ću ga prodati, videćemo - rekao je on za Media-PS.

Na pitanje da li ljudi zastaju da pročitaju oglas, i koja je reakcija posle toga, on je rekao:

" Zastanu, pogledaju "Reno", a onda pročitaju oglas i reakcije su  iste kao i vaša, lep osmeh na licu!",  kaže vlanik "Renault Scenic-a" (nije želeo da mu se pominje ime ) iz Ćuprije.

Inače, rekao je da je automobil u njegovom vlasništu i svi zainteresovani mogu da mu se jave na broj telefona iz oglasa.

Pa ako vas interesuje ovaj Reno, pozovite gore napisani broj da se bliže informišete, i, samo da znate – Baja prodaje "reno" - ali teška srca!

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike