Niki Hejli: Tajna služba neće da kaže kome je pripadao kokain jer štiti Hantera Bajdena

16.07.2023

13:44

0

Kamere su apsolutno svuda, rekla je američka političarka

Niki Hejli: Tajna služba neće da kaže kome je pripadao kokain jer štiti Hantera Bajdena
Niki Hejli se kandidovala za predsednika SAD - Copyright Youtube/BlazeTV

Tajna služba prikriva kome je tačno pripadao kokain pronađen u Beloj kući kako bi se zaštitio predsednikov sin Hanter Bajden, smatra Niki Hejli, nekadašnja guvernerka Južne Karoline i jedan od republikanskih kandidata za predsednika.

- Oni kažu da ne znaju čiji je kokain... Nemojte mi reći da tamo nema kamera. Kamere su apsolutno svuda. Snažno verujem da se ovim štiti ili Hanter Bajden, ili neko veoma blizak predsedniku, a ne žele da kažu ko je to - rekla je u intervjuu Takeru Karlsonu tokom jednog skupa u Ajovi. Ipak, nikakve dokaze nije pružila u prilog ovim tvrdnjama.

Podsetimo, oko gram kokaina je 2. jula pronađen u ormariću u zapadnom krilu Bele kuće. Ormarić navodno nije pod prismotrom kamera, ali se Hejli ne slaže.

- Sve što su rekli je da stotine ljudi prolazi tuda. Ja sam bila u tom delu Bele kuće, to je najosiguranije područje jer se tu sastaju članovi Nacionalnog saveta bezbednosti sa drugim zvaničnicima - dodala je.

Profimedia
Hanter Bajden

Istraga je trajala 11 dana, ali je prilično brzo završena. Tajna služba je napomenula da na kesici kokaina nije bilo otisaka i da ne mogu da zaključe kome je pripadala.

Jedan od razloga što svi upiruju prstom u Hantera Bajdena jeste što je poznat po raskalašnom životu i nije tajna da je bio dugogodišnji zavisnik od narkotika

Prema određenim informacijama, kokain je pronađen u periodu kada je Hanter boravio u Beloj kući.

 

BONUS VIDEO

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike