Hanter Bajden se slikao kako puši krek tokom vožnje, a to je samo jedan deo kontroverznih slika koje su sada onlajn (FOTO)

03.07.2023

10:44

0

Autor: N.P.

Raskalašni život sina američkog predsednika

Hanter Bajden se slikao kako puši krek tokom vožnje, a to je samo jedan deo kontroverznih slika koje su sada onlajn (FOTO)
Copyright bidenlaptopmedia.com

Hanter Bajden, sin američkog predsednika Džoa Bajdena, slikao se 2018. kako puši krek tokom vožnje, sudeći prema hiljadama fotografija objavljenim na internetu.

Fotografije su, inače, pronađene na njegovom laptopu, a javnosti su postale dostupne zahvaljujući neprofitnoj firmi "Marco Polo" kojom predsedava Garet Zigler, nekadašnji saradnik Donalda Trampa.

Iste godine Hanter se slikao i kako vozi "porše" brzinom većom od 270 kilometara na čas.

Predsednikov sin, poznat po raskalašnom i poročnom životu, izgleda da je razne trenutke svog života voleo da dokumentuje, pa se tako može videti i pregršt golišavih fotografija sa prostitutkama.

"Marco Polo" je objavio i poruke koje je razmenjivao sa nekoliko žena koje su ga čekale u Las Vegasu.

bidenlaptopmedia.com
Mogu se videti i brojne golišave slike predsednikovog sina

- Nemam kupaći kostim, a zaista sam želela da nosim sladak kupaći. Ali, nemam novca da ga kupim, tako da ću onda jednostavno da budem gola? - napisala je Hanteru izvesna Šeril.

Međutim, žurka u Las Vegasu se pretvorila nešto što možda neke žene nisu očekivale.

- Iskreno, tamo ima mnogo devojaka. Razumem da voliš mnoge žene. To je u redu, budi sa jednom po jednom - jedna je napisala.

Kako je preneo Njujork post, put u Las Vegas se odigrao početkom 2019. kada je Hanter ludovao nedeljama sa prostitutkama, a jedan njihov razgovor je i snimljen jer je nakon seksualnog odnosa zaboravio da isključi kameru laptopa.

Kada je reč o brzoj vožnji, predsednikov sin često luduje na putevima, a jednom prilikom je priznao da je u oktobru 2016. zaspao za volanom u Palm Springsu dok je bio pod uticajem narkotika.

Profimedia
 

- Nekoliko trenutaka kasnije sam se probudio, odleteo sam u vazduh jer je automobil prešao preko ivičnjaka - napisao je u memoarima "Beautiful things".

Iako je Bajden u međuvremenu otišao na lečenje za odvikavanje od droge, njegova prošlost će ga uvek pratiti, a nedavno je i vlasnik servisa za popravku kompjutera, gde je završio i njegov čuveni laptop, odlučio da ga tuži.

Naime, Žon Pol Mek Ajsak tvrdi da je godinama doživljavao probleme zbog laptopa za koji je Hanter uporno tvrdio da nije njegov već da je ukraden ili hakovan.

Osim toga, Hanter Bajden je pristao da se izjasni krivim po nekoliko tačaka optužnice za poreske prekršaje, ali i posedovanje oružja.

 

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike