Melanija Tramp izašla iz ilegale: Proslavila Uskrs sa Donaldom u restoranu, a dan ranije se oglasila na mrežama! (VIDEO)

10.04.2023

13:14

0

Autor: M.M.

Na slikama objavljenim na mrežama vidi se da su njih dvoje sedeli jedno pored drugog, dok su crveni konopci blokirali ostale posetioce .

Melanija Tramp izašla iz ilegale: Proslavila Uskrs sa Donaldom u restoranu, a dan ranije se oglasila na mrežama! (VIDEO)
Trampovi na ručku - Copyright Printscreen/Instagram/1776

Melanija Tramp je izašla iz ilegale u nedelju i otišla na ručak sa suprugom Donaldom Trampom u Mar-a-Lagu, kako bi proslavila Uskrs.

Ona i Donald ušli su u plesnu dvoranu Mar-a-Laga koji je u vlasništvu bivšeg američkog predsednika, a dočekani su uz ovacije, pokazuju video snimci sa društvenih mreža.

Na slikama objavljenim na Instagramu vidi se da su njih dvoje sedeli jedno pored drugog, dok su crveni konopci blokirali ostale posetioce, preneo je Dejli Mejl.

 

 

Inače uskršnji ručak u Mar-a-Lagu je tradicija za ovaj par. Čak i za vreme Trampovog predsednikovanja, provodili su praznike u „južnoj Beloj kući“.

Mar-a-Lago priređuje raskošan uskršnji skup za svoje članove sa velikim švedskim stolom koji uključuje ostrige, škampe i šampanjac.

Za Uskrs je Melanija nosila belu haljinu sa cvetnim dezenom. Bivši predsednik nosio je ružičastu kravatu i tamno odelo. Na njihovom stolu su bile roze i narandžasti lale, Mar-a-Lago je za praznik ukrašen papirnim zečićima i ružičastim ružama.

 

 

Podsetimo, američki predsednik Donald Tramp našao se u središtu skandala kada je protiv njega njujorško tužilaštvo podnelo optužnicu.

Optužnica je povezana sa istragom koju je protiv Trampa vodio tužilac Alvin Brag jer je 130.000 dolara isplatio porno glumici Stormi Danijels kako bi ćutala o njihovoj aferi, a njegova supruga Melanija Tramp nije se mesecima oglašavala.

Melanija je dan ranije prekinula svoju tišinu na društvenim mrežama kada je tvitovala poruku „Srećan Uskrs!“.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike