Poljakinja koja je tvrdila da je Medlin Meken i ranije se lažno predstavljala: Prijatelji otkrivaju nove detalje

10.04.2023

10:26

0

Autor: N.P.

Analiza DNK je pokazala da Faustina potiče 100 odsto iz Poljske

Poljakinja koja je tvrdila da je Medlin Meken i ranije se lažno predstavljala: Prijatelji otkrivaju nove detalje
Julija Faustina je bila ubeđena da je ona Medlin Meken, devojčica koja je nestala 2007. godine - Copyright Instagram/persianmedium/Profimedia

Poljakinja Julija Faustina (21) koja je nedavno tvrdila da je nestala Medlin Meken, za kojom se traga od 2007. godine, i ranije se lažno predstavljala, govoreći da je neko od nestale dece.

Podsetimo, analiza DNK je pokazala da  Faustina, ili Julija Vendel kako se takođe predstavljala, potiče 100 odsto iz Poljske i da nikako ne može biti britanska devojčica, nestala u portugalskom odmaralištu tokom porodičnog odmora.

Faustina je pažnju privukla na društvenim mrežama tvrdeći da je Medlin. Kako je navela, ne samo što je uočila sličnosti sa nestalom devojčicom, već se navodno ni ne seća se svog detinjstva. Bila je ubeđena da je oteta.

Međutim, njena porodica i prijatelji kažu da je Julija duševno obolela osoba kojoj je potrebna pomoć.

Instagram @iammadeleinemccan
Porodica Julije Faustine tvrdi da joj njoj potrebna profesionalna pomoć

Njena majka, Dorota Vandelt-Čolevinski, navodno je "van sebe" posle svega što se događalo proteklih nekoliko nedelja, kažu porodični prijatelji.

Posebno je ogorčena što se u celu priču uvukla samoproklamovana istražiteljka i vidovnjakinja, Fija Johanson, koja je Juliju uzela pod svoje i sa njom objavljivala brojne snimke u kojima su tvrdile da je Poljakinja Medlin Meken. Čak su gostovale i u poznatoj američkoj emisiji "Dr Fil".

Julijina nekadašnja prijateljica je rekla da je ona još od tinejdžerskih dana preispitivala svoj identitet.

- Ovo što se događa nije novost. Kao tinejdžerka je počela da govori da Dorota nije njena majka i da je ona, zapravo, dete koje je nestalo u Poljskoj nekoliko godina ranije. To je bilo tužno gledati jer ste mogli da vidite da ju je Dorota volela i da je samo želela najbolje za svoju ćerku. Julija se pobunila, pa je pobegla od kuće i počela je da izlazi sa jednim narkomanom, što joj nije pomoglo. Nisam je videla više od godinu dana, a onda sam čula da misli da je Medlin Meken za šta svi znaju da je suludo jer je Medlin mlađa od nje - rekla je.

Profimedia
Medlin Meken je nestala bez traga 2007. godine

Kako su preneli mediji, Julija se nakon boravka u SAD vratila u Poljsku, ali nije otišla u svoj porodični dom.

Jedan izvor blizak porodici tvrdi da oni žele da Julija dobije adekvatnu pomoć za njeno mentalno zdravlje kako bi prestala da tvrdi da nije njihova ćerka.

Podsetimo, devojčica Medlin Meken (4) nestala je 2007. godine iz apartmana tokom porodičnog odmora u portugalskom letovalištu Psjs da Luz, a do dana današnjeg nije otkriveno šta joj se dogodilo.

 

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike