Policajci došli da hapse muškarca zbog droge, pa im pobegao njegov sin(8): Sada tragaju za dečakom koji je pobegao samo u čarapama

30.12.2022

23:55

0

Autor: 24sedam

Policajci došli da hapse  muškarca zbog droge, pa im pobegao njegov sin(8): Sada tragaju za dečakom koji je pobegao samo u čarapama
Dečak iz Hamburga - Copyright Foto: Polizei Hamburg

Nemačka policija upala je u kuću Makedonca u Hamburgu sa namerom da ga uhapsi zbog posedovanja droge, ali ga nije zatekla u kući, a sada tragaju i za njegovim sinom.

Bild piše da je ovo priča puna skandala i, nažalost, bez srećnog kraja do sada. Unutra je bilo troje dece (1, 3 i 8 godina) koja su sa ocem kriminalcem živela u lošim uslovima. Policajci su pozvali socijalnu službu, a kada su stigli  na adresu u 13:10 sati i želeli su da preuzmu brigu o deci.

Foto: Polizei Hamburg
 

Međutim, najstariji dečak Dulijano (8) je pobegao - samo u čarapama, crnoj majci i crnoj trenerci. U trenutku bekstva dečaka, napolju je temperatura bila svega šest stepeni, prenosi Bild.

Policija je odmah krenula u potragu za njim, poslat je i helikopter, a trebalo bi da se uključe i psi tragači.

Bild prenosi da je majka Demirka S. (28) navodno odbila da preda uzorak mirisa dečaka (npr. majicu) i da ne sarađuje sa nadležnima. Policija pretpostavlja da ne želi da joj sina pronađu policajci.

Dečak i njegov otac se i dalje vode kao nestali. Policija je proverila nekoliko adresa, ali bez uspeha.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike