Na Mikonosu razbijen narko-kartel iz Severne Makedonije! Među dilerima i 21-godišnja ćerka jednog političara

13.07.2022

19:57

0

Autor: I. P.

Nakon što je dobila informacije o kartelu, lokalna policija je neko vreme istraživala grupu pre nego što je prikupila dovoljno dokaza za hapšenje

Na Mikonosu razbijen narko-kartel iz Severne Makedonije! Među dilerima i 21-godišnja ćerka jednog političara
Ilustracija - Copyright AP Photo/Thanassis Stavrakis

Na grčkom ostrvu Mikonos uhapšeni su članovi narko-kartela iz Severne Makedonije, među kojima je i 21-godišnja ćerka jednog političara iz te zemlje.

Prema navodima grčke policije, članovi kartela prodavali su drogu, kao što su kokain i ekstazi, u mnogim klubovima i barovima na ostrvu.

Zajedno sa 21-godišnjom plavokosom influenserkom, uhapšeni su 34-godišnjak iz Severne Makedonije, još jedan muškarac iz iste zemlje (35) i libanski di-džej.

Di-džej, koji živi u Atini, ali provodi leta na Mikonosu, uhapšen je nakon što je policija otkrila da je navodno nabavljao drogu od narko-kartela Severne Makedonije.

Prema navodima policije na Mikonosu, dileri droge su se predstavljali kao hotelsko osoblje kako bi prodali narkotike. Nakon što je dobila informacije o kartelu, lokalna policija je neko vreme istraživala grupu pre nego što je prikupila dovoljno dokaza za hapšenje.


Šef kartela bio je zadužen za skladištenje droge i profita, dok su njegova "desna ruka" i 21-godišnjikinja  bili zaduženi za pronalaženje potencijalnih kupaca.

Kada su uhapšeni, kod članova narko-bande je pronađeno 437 tableta ekstazija, 220 grama kokaina, 270 grama meta i 159 grama kanabisa.

Di-džej je uhapšen sa 3,7 grama kokaina, za koji je insistirao da je kupljen od narko-kartela Severne Makedonije za ličnu upotrebu.

Lokalna policija i dalje traga za drugim članovima narko-lanca i istražuje sve veze koje je kartel možda uspostavio na ostrvu.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike