Odao ga detalj iz snimka: Policija locirala i uhvatila Endrua Tejta zahvaljujući svađi sa Gretom Tunberg? (VIDEO/FOTO)

30.12.2022

09:18

0

Organi reda su znali da ima prebivalište u prestonici Rumunije, ali nisu mogli da ga pronađu jer se dobro krio i nisu ni slutili da je trenutno tamo

Odao ga detalj iz snimka: Policija locirala i uhvatila Endrua Tejta zahvaljujući svađi sa Gretom Tunberg? (VIDEO/FOTO)
Endru Tejt - Copyright Printscreen Youtube/Piers Morgan Uncensored

Kontroverzni influenser Endru Tejt uhapšen je u četvrtak u Rumuniji nakon što je slučajno otkrio svoju lokaciju. Britanac koji je tražen zbog sumnje da je član kriminalne grupe zaneo se dok je vređao švedsku aktivistkinju Gretu Tunberg na Tviteru, pa je zbog greške završio iza rešataka.

Kako pišu strani mediji, policija ga je pronašla zahvaljujući kutiji pice koja je u snimku stajala ispred njega.

Nekoliko dana pre hapšenja Tejt je prozvao Tunberg na Tviteru, pišući o tome koliko automobila ima i koliko štetnih gasova oni emituju.

- Zdravo, Greta Tunberg. Imam 33 automobila. Moj bugati ima v16 8.0L kvad-turbo. Moja dva ferarija 812 imaju 6.5L v12. Ovo je samo početak. Navedi svoju imejl adresu kako bih mogao da pošaljem potpunu listu svoje kolekcije automobila i njihovih ogromnih emisija štetnih gasova - napisao je on, na šta je dobio neočekivani odgovor.

Greta mu je u kratkom tvitu napisala da verovatno ima mali penis, aludirajući na to na osnovu stava da je automobil za muškarce produžetak penisa.

Reagujući na ovu opasku, Tejt je objavio snimak u kom je dodatno vređao aktivistkinju i tom prilikom je napravio grešku.

U jednom trenutku tražio je da mu donesu picu, na kojoj se jasno videlo odakle ju je naručio, pa je policija Bukurešta lako došla do njega.

Organi reda su znali da Tejt ima prebivalište u prestonici Rumunije, ali nisu mogli da ga pronađu jer se dobro krio i nisu ni slutili da je trenutno tamo.

Prateći trag pice, policija je upala u njegovu rezidenciju i tamo je provela pet sati, nakon čega su Tejt i njegov brat Tristan odvedeni u zatvor, u kom će, prema rečima njihovog portparola, provesti 24 sata.

Posle vesti o hapšenju reagovala je Tunberg, koja je na Tviteru napisala sarkastičan komentar.

- Eto šta se desi kada ne reciklirate svoje kutije od pice - napisala je Greta.

Za šta je optužen Tejt?

Još u aprilu 2022, Endru Tejt se suočio sa optužbama za trgovinu ljudima u Rumuniji, zemlji u kojoj živi.

Naime, policija i tužioci su u aprilu u vili u Voluntarima pronašli dve mlade žene, od kojih jedna ima američko državljanstvo. Žene su tvrdile da su ih na silu držala dva brata iz Britanije.

Tristan i Endru Tejt su 11. aprila ispitivani pet sati, a zatim pušteni, ali su istrage nastavljene.

Tristan i Endru Tejt su britanski državljani, bivši kik-bokseri, koji su se pre nekoliko godina preselili u Rumuniju.

Bivša policajka, koja je uhapšena u četvrtak zbog sumnji da je umešana, optužena je da je pomogla braći Tejt da zastraše žene da ostanu u pomenutoj kući.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike