IZBOR 24SEDAM: Biramo najlepšu poznatu ženu iz Srbije (ANKETA)

23.12.2021

12:43

9

Pobednicu ćemo proglasiti u ponedeljak, 27. decembra 2021. u 12 časova

IZBOR 24SEDAM: Biramo najlepšu poznatu ženu iz Srbije (ANKETA)
Kombo - Copyright ATAImages

Bliži se kraj godine.

Pa, shodno tome, pravimo razne izbore i donosimo odluke.

Odlučili smo da, zajedno sa vama, napravimo mali izbor među damama.

Iako čvrsto verujemo da je svaka žena lepa na svoj način i da svaka podjednako zaslužuje da ponese titulu najlepše, ipak ćemo vas pitati koja vam se najviše dopada.

Izbor nije ni najmanje lak, pa se nadamo da ćete dobro razmisliti.

Pred vama je 30 devojaka i žena, a na vama je da se odlučite za jednu od njih, jer biramo najlepšu ženu iz Srbije za 2021. godinu.

Glasanje traje do 27. decembra 2021. godine, a pobednica će biti proglašena istog dana u 12 časova!

1. Teodora Džehverović

ATAImages/ A.A.
 

Popularna pevačica nedavno je promenila boju kose, te je iz tima plavuša prešla u tim crvenokosih lepotica. Jedna je od najtraženijih izvođačica, a već neko vreme uživa u ljubavi sa košarkašem Ninom Čelebićem.

2. Ana Ivanović

Foto: Printscreen Instagram
 

U potpunosti pleni svojom prirodnom lepotom. Sportske uspehe je odavno prestala da niže, ali ih svakako nismo zaboravili. Sada Ana uživa u ljubavi sa nemačkim fudbalerom Bastijanom Švajnštajgerom, sa kojim je godinama u braku.

3. Breskvica

ATAImages/Borislav Zdrinja/ZIPA PHOTO/ATAImages
 

Devojka raskošnog glasa, ali i stasa, veliku pažnju je privukla pesmom "Srećan put", za koju je izjavila da je "njena strana priče" kada je u pitanju raskid sa popularnim producentom Vojažom. Da li ponovo uživa u ljubavi i sa kim, vešto krije, a mi jedva čekamo da vidimo koje mesto će zauzeti na našoj listi.

4. Tamara Kalinić

Profimedia
 

Nedavno je proglašena za jednu od najuspešnijih influenserki i jedna je od najtraženijih osoba u svetu mode. Tamara svoj privatni život drži podalje od očiju javnosti, ali se zato rado hvali poslovnim uspesima koji se samo nižu.

5. Ivana Maksimović

ATAImages/Ivica Veselinov
 

Jedna je od naših najuspešnijih sportistkinja i vrhunski strelac. Srbiji je obezbedila mnogo zlatnih medalja, a važi i za jednu od najlepših dama u sportu.

6. Dunja Jovanić

ATAImages/Mateja Stanisavljevic
 

Kada je svet influensa u pitanju, Dunja je, definitivno, u samom vrhu. Nedavno je postala i zaštitno lice jednog poznatog italijanskog brenda u Srbiji, a takođe ima i svoju robnu marku.

7. Tamara Dragičević

ATAImages/Antonio Ahel
 

Suprugu glumca Petra Benčine svi odlično znate. Iako je Tamara već svima dobro poznata iz serije "Vojna akademija", uloga Silvane u "Tomi" ju je uvrstila među najpopularnije glumice današnjice.

8. Lena Kovačević

Promocija spota "Lepe laži" Promo/Bojan Petrović
 

Vlasnica jednog od najlepših vokala, džez pevačica i žena koja poseduje vanvremensku lepotu, definitivno zaslužuje da se nađe na ovoj listi. Ćerka poznatog scenariste i reditelja Dušana Kovačevića odlično se snalazi i u glumačkim vodama.

9. Isidora Simijonović

Isidora Simijonović Tanjug/Jadranka Ilić
 

Prvi put smo je upoznali u filmu "Klip", u kome je imala debitantsku i glavnu ulogu, sa svega 17 godina, ali smo je zavoleli i kao opasnu Ružu iz popularne serije "Ubice mog oca".

10. Sanja Vučić

Instagram printscreen/sanjalilwolf
 

O njenom glasu nikako ne možemo da raspravljamo, a i lepota je, rekli bismo, neupitna. Ove godine nas je, zajedno sa svoje dve koleginice, predstavljala na "Evroviziji", a utisak je ostavila i na pevača benda "Maneskin" koji je, na ovom prestižnom festivalu, i odneo pobedu.

11. Ivana Boom Nikolić

ATAImages/Antonio Ahel
 

Svojevremeno je šarmirala i Džonija Depa, pa kako ne bi i nas? Ivana pleni svojom lepotom, a na "Evroviziji" je bila jedna od najistaknutijih učesnica.

12. Ksenija Knežević

Instagram printscreen/ksenia.knezevic
 

Mlada, talentovana i prelepa Ksenija najviše voli da se šali na svoj račun, ali i na račun svog slavnog oca Nenada Kneževića Kneza. Nakon završetka duge veze, javnosti nije predstavila novog emotivnog partnera.

13. Angelina

ATAImages/ Antonio Ahel
 

Osim pevačkim, ova devojka se istakla i kompozitorskim sposobnostima. Komponuje za sve veći broj domaćih, kako zvezda, tako i mladih nada, a svaka njena pesma, neizostavno, postane hit.

14. Tijana Bogićević

Printscreen/YouTube
 

Jedna od retkih dama koja baladama može satima da drži pažnju publike. Godine 2017. bila je naša predstavnica na "Evroviziji" i možda tada nije odnela pobedu, ali ova mlada žena puni beogradske koncertne dvorane.

15. Elena Kitić

ATAImages/Antonio Ahel
 

Iako je ćerka slavnog oca Mileta Kitića, Elena karijeru nikada nije želela da gradi preko njega. Često je sama svoj stilista u spotovima, pesme objavljuje kad želi i snima isključivo ono što želi. Njena numera "Laži" trenutno je jedna od najslušanijih saundtrekova iz filma "Južni vetar - ubrzanje", a kažu da je za spot iskeširala popriličnu sumu.

16. Anastasija Ražnatović

G. G./ATAImages
 

Jedna od najlepših mladih žena domaće javne scene, rekli bismo. Anastasija niže isključivo hitove, a vredno radi i na liniji svojih kozmetičkih proizvoda. Već duže vreme uživa u ljubavi sa mladim biznismenom Đorđem Kuljićem, a nedavno su započeli i zajednički život.

17. Milica Pavlović

Antonio Ahel/ATAImages
 

Ova godina je za nju bila i više nego dobitna. Osim velikih hitova, Milica je ostvarila i zapaženu ulogu u seriji "Pevačica". Inače, njena pesma "Da bog da propao", koja se našla i u ovoj seriji, pregledana je skoro pet i po miliona puta.

18. Edita Aradinović

ATAImages/ Antonio Ahel
 

Čini se da Edita ne ume da snimi lošu pesmu, a iako su je do sada povezivali sa raznim muškarcima, ona nikada nije želela da potvrdi ništa od toga. Za one koje zanima, ona je, zvanično, još uvek slobodna.

19. Nikolija

ATAImages/ A.A.
 

U srećnom je braku sa svojim kolegom Reljom Popovićem, s kojim je ove godine dobila i drugu ćerku. Nikolija izuzetno štiti svoju privatnost, ali zato rado priča o hitovima koje niže i izuzetno je ponosna na to što je karijeru uspela da izgradi potpuno sama, iako je ćerka legende folk muzike - Vesne Zmijanac.

20. Sara Jo

Antonio Ahel/ATAImages
 

Čini se da njeno vreme tek dolazi, a iako nije od juče na našoj sceni, Sara postaje sve popularnija i traženija izvođačica. Pored muzičke karijere, bavi se i aktivizmom, te se otvoreno bori za ženska i lgbt prava, a 2019. godine je bila i kuma "Prajda". Često snima i vlogove, zajedno sa najboljom drugaricom Dunjom Jovanić koja se, takođe, nalazi na našoj listi.

21. Sanja Kužet

Sanja Kužet ATAImages/Antonio Ahel
 

Definitivno važi za ženu od stila, a svojom lepotom godinama pleni tokom najbitnijih dešavanja "Grand produkcije".

22. Dragana Kosejerina

ATAImages/ A.A.
 

Mnogi je nazivaju fatalnom, a jedna je od najpopularnijih voditeljki današnjice. Veliki je adut RTS-a, a takođe je zvezda i svih bitnijih programa ove televizije.

23. Nina Janković

Glumica Nina Janković Foto: ATAimages/Antonio Ahel
 

Nina je mama i supruga, ali i vrsna glumica koja je ostvarila veliki broj zapaženih uloga. Svi sa nestrpljenjem iščekujemo da vidimo šta će se dogoditi sa njom i inspektorom Jakovljevićem u novoj sezoni serije "Ubice mog oca".

24. Helena Topalović

Printscreen Instagram/helena_topalovic
 

Helena nije ni glumica, ni pevačica, ni sportiskinja, a ni voditeljka, ali definitivno jeste jedna od najlepših i najzgodnijih mladih dama. Odnedavno je i udata, a svojom pojavom baca u senku i svog poznatog oca, pevača narodne muzike Milana Topalovića Topalka.

25. Sofija Milošević

Instagram printscreen/sofijamilo
 

Jedna je od naših najuspešnijih, a definitivno i najlepših manekenki. Iako je udata za fudbalera Luku Jovića, ona je i poslovna žena, pa je tako, pre nekog vremena, pokrenula i liniju ekskluzivnih haljina, a njene modele nosi veliki broj domaćih zvezda, uključujući i Jelenu Karleušu.

26. Katarina Ostojić Kaja

Katarina Kaja Ostojić ATAImages/Antonio Ahel
 

Iako je napustila jednog od najpoznatijih svetskih producenata Džuniora Džeka, ova lepotica je srećno zaljubljena. Svojim glasom, ali i pojavom, nikoga ne ostavlja ravnodušnim, a osim što se radujemo kad god je vidimo, sa nestrpljenjem iščekujemo i neki novi hit.

27. Zoi

Zoi ATAImages/Antonio Ahel
 

Sestričina Nataše Bekvalac je apsolutno pronašla svoje mesto na estradnom nebu. Zoi snima isključivo hitove, a njen modni stil naprosto obara s nogu. Bila je u vezi i sa poznatim kolegom Klincem, a šuška se i da su mnoge pesme posveće upravo njemu.

28. Anđela Jovanović

Anđela Jovanović ATA Images/Mateja Stanisavljević
 

Anđela je i glumica, i pevačica, i tekstopisac. Talenat je nasledila od poznatih roditelja - Dragana Jovanovića i Branke Pujić, na koju izuzetno i liči. Zapaženu ulogu je ostvarila u "Nečistoj krvi", otpevala je i pesmu za saundtrek za "Južni vetar - ubrzanje", za koju je pisala i tekst, a njeno srce je osvojio proslavljeni sportista Mihail Dudaš.

29. Dragana Mićalović

ATAImages/ Antonio Ahel
 

Poseduje, rekli bismo, vanvremensku lepotu, ali i talenat. Iako je rođena sestra takođe slavne glumice Slobode Mićalović, Dragana se nikako ne nalazi u njenoj senci. Mediji godinama nagađaju o tome ko je njen emotivni partner, ali ona nikada nije želela mnogo da komentariše navode.

30. Milica Mandić

Milica Mandić, 24sedam/ Katarina Mihajlović
 

Ova prelepa taekvondistkinja, nakon što je osvojila zlatnu medalju na ovogodišnjim Olimpijskim igrama, stavila je tačku na profesionalno bavljenje sportom. A iako je jedno polje zatvorila, letos je otvorila novo, izgovorivši sudbonosno "da" svom dugogodišnjem partneru Marku Đuričiću.

Glasajte!

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike