Vojaž bacio ogrlicu devojci iz publike: Otkrio zašto je izabrao baš nju

20.12.2021

15:29

0

Autor: Marija Mitić

Pevač je sumirao godinu na izmaku, pa zaključio da je bio "ekstremno neuspešan" na polju ljubavi

Vojaž bacio ogrlicu devojci iz publike: Otkrio zašto je izabrao baš nju
Voyage 1 - Copyright Printscreen Kontrašou

Mladi reper Vojaž iza sebe ostavlja godinu punu poslovnih uspeha. Publika rado dolazi na njegove nastupe i sluša njegove pesme, zbog čega Mihailo ne krije zadovoljstvo. Ipak, ono što je takođe obeležilo 2021. godinu za Vojaža je svakako njegov raskid sa Anđelom Ignjatović Breskvicom.

- Bio sam ekstremno uspešan na jednom polju i ekstremno neuspešan na drugom. Nema veze, na greškama se uči. Mislim da mi je uspeh u poslu dobra kompenzacija za količinu emotivne rastrojenosti koju sam osećao. Toliko sam fokusiran na posao i rad, da ne mogu uopšte da primetim neke stvari oko sebe vezane za emocije. Mislim da mi je to super štit i gorivo za napred - kaže Vojaž koji će godinu na izmaku takođe pamtiti po turneji po Americi. Na jednom od tamošnjih nastupa repera je toliko ponela atmosfera da je odlučio da ogrlicu koju nosi baci u publiku.

ATAImages/ Antonio Ahel
 

- Ponela me je atmosfera i ja sam je skinuo i rekao: "Ljudi, koja strana je najglasnija, tamo ću da bacim ogrlicu". Oni su počeli da vrište i onda sam video jednu devojku ispred mene, koja je sve vreme bila u hajpu tokom celog nastupa i rekoh, njoj ću da poklonim - ispričao je on u emisiji IDJ hot. Kako mu je Breskvica ranije poklonila upravo ogrlicu, Vojaž je otkrio da li je baš nju bacio u masu, ili je reč o nekoj drugoj.

Breskvica i Vojaž ATAImages/Stefan Tomašević
 

- Nije, nije -  odgovorio je kratko, a onda i otkrio zašto više ne nosi poklon od bivše devojke.

- Sad sam malo promenio i stil. Shodno tome ću nositi i menjati nakit, tako da, videćemo - poručio je Vojaž.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike