Raskid sa Breskvicom doneo mi je zrelost! Vojaž priželjkuje novu ljubav: Tražim devojku koja će me razumeti

12.12.2021

12:10

0

Autor: Marija Mitić

Otkako je prestala njegova saradnja ali i ljubavna veza sa Anđelom Ignjatović, svi se pitaju da li je reperovo srce ponovo osvojeno

Raskid sa Breskvicom doneo mi je zrelost! Vojaž priželjkuje novu ljubav: Tražim devojku koja će me razumeti
Copyright Vojaž, ATAImages/Antonio Ahel

Mihajlo Veruović, poznatiji kao Vojaž, privlači veliku pažnju javnosti, a sve intrigira njegov ljubavni život. Otkako je prestala njegova saradnja ali i ljubavna veza sa pevačicom Breskvicom, svi se pitaju da li je reperovo srce ponovo osvojeno.

Vojaž se sada osvrnuo upravo na nekadašnju vezu pa istakao da mu je bia velika škola.

Breskvica i Vojaž ATAImages/Stefan Tomašević
 

- Raskid sa Breskvicom doneo mi je zrelost. Danas na to gledam kao na školu, važno iskustvo koje me je naučilo nekim stvarima i najviše inspirisalo da se posvetim radu. Ako sada nisam naučio na greškama koje sam pravio onda sam stvarno glup kao točak i zato ću sa budućom devojkom mnogo toga učiniti drugačije - rekao je Vojaž za Story i priznao da traži novu devojku.

- Tražim devojku koja će razumeti ovaj moj život na točkovima i koja će moći da mu se prilagodi, kao što bih se i ja prilagodio nekim zahtevima moje lepše polovine - bio je iskren on.

Pevač je, inače, ranije za 24sedam istakao da se viđa sa jednom devojkom, potencijalnom partnerkom.

Antonio Ahel/ATAImages
 

- Rekao sam da izlazim sa devojkom, ne da imam devojku. Još smo u fazi upoznavanja, ali voleo bih na neki način da taj svoj privatni život zadržim za sebe, da javnost nema toliko dodira sa tim, zato što mi se to pokazalo kao najbolje. Mnogo je drugačije upoznavati nekoga kroz popularnost, nego kroz direktan i privatan odnos - rekao nam je Vojaž.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike