Ovo je njeno pravo lice! Teodora Džehverović bez šminke i fotošopa ne liči na sebe (FOTO)

30.11.2021

15:39

0

Fanovi su podeljeni zbog pevačice

Ovo je njeno pravo lice! Teodora Džehverović bez šminke i fotošopa ne liči na sebe (FOTO)
sava_dzehverovic_18092021_0041 - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Na jednoj stranici koja prati i podržava rad popularne pevačice Teodore Džehverović pojavio se snimak na kojem se može videti prirodna lepota pevačice. Naime, Teodora se obratila pratiocima, a ono što su svi primetili jeste da nema trunku šminke na licu. 

Naime, Teodorino lice nije „ispeglano“ i provučeno kroz filtere, a kako se snimala na jakom svetlu, mogu se primetiti svi njeni nedostaci.

Instagram printscreen/teodoradzehverovic
 

- Kako podrška može da vas uništi, ne može niko - jedan je od oštrijih komentara na društvenim mrežama nakon što je isplivao snimak Džehverovićeve.

Mišljenja fanova su bila podeljena, dok su jedni stali u pevačicinu odbranu, konstatujući da ne vide zbog čega je bilo ko proziva i da ona zrači prirodnom lepotom, drugi su isticali kako je neprepoznatljiva. 

Antonio Ahel/ATAImages
 

- „Pod ovim svetlom bismo svi imali ovakvo lice“, „Hajde, ne preterujte, devojka je prelepa“, „Bolje da se ne fotošopira, odlično izgleda“, „Ma kako biste vi izgledali, dokoni ljudi!“ - glasili su neki komentari pratilaca koji podržavaju to što je pevačica pokazala svoje lice bez fotošopa. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike