Kako je Sreda Adams naterala Dženu Ortegu da promeni stil: Glumica počela non-stop da nosi crno, a tek ponekad i malo bele

07.03.2023

15:48

0

Autor: Z. A.

Nisu tamne neboje rezervisane samo za tugu i tminu

Kako je Sreda Adams naterala Dženu Ortegu da promeni stil: Glumica počela non-stop da nosi crno, a tek ponekad i malo bele
Džena Ortega - Copyright Profimedia

Ulogom u seriji „Sreda“ glumica Džena Ortega obezbedila je svoje mesto u svetu trenutno istaknutih glumaca i glumica, a njene modne kombinacije i frizura u centru su pažnje gde god da se pojavi.

„Versace“ haljina koju je nosila na dodeli nagrada SAG neodoljivo podseća na stil devojčice Srede, nedvosmislene modne inspiracije, a na premijeri filma „Vrisak VI“ pojavila se sinoć u zanimljivoj beloj korset haljini košulji, odnosno crno-beloj kombinaciji.

Profimedia
Džena Ortega na premijeri Vriska

Džena Ortega je ulogom u seriji „Wednesday“ privukla veliku pažnju, a to joj i prija. Pred njom je bio velik izazov oteloviti kultni lik najmlađe ćerke porodice Adams, a mnogi su mišljenja da je izvrsno obavila posao.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jenna Ortega (@jennaortega)

Kako bi postigla tako uspešan rezultat, glumica se i privatno sasvim posvetila ulozi, a iz lika je crpila inspiraciju da bi razvila svoj stil.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jenna Ortega (@jennaortega)

Iako kaže da je glumila likove čija odeća nije ono što bi inače nosila, orman Srede Adams inspirisao je glumicu kada je preuzela ulogu najnovije Adidasove ambasadorke.

Profimedia
 

- Kada sam snimala „Wednesday“, odjednom sam stalno nosila samo crno. Nisam znala zašto. Iz nekog razloga moj je ormar jednostavno izgubio svu boju - rekla je nedavno Ortega.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jenna Ortega (@jennaortega)

- Volim ljubičaste komade. Možda je to zato što, nakon Srede, jednostavno ne nosim mnogo boja. Sada primećujem da se držim tamnijih i zemljanih tonova, a sviđaju mi se jer izgledaju jako dobro na svima, ali i nekako podstiču da probam nešto novo - rekla je Ortega, opisujući novu Adidasovu kolekciju, čije je zaštitno lice.

Profimedia
Džena Ortega na dodeli nagrada SAG

Ormar devojčice Srede obiluje crnim odevnim komadima u gotičkom stilu, a taj stil nadahnuo je i glumicu koja modnu inspiraciju crpi od svog lika iz serije i to iskreno priznaje.

Za dodelu nagrada SAG nosila je crnu „Versace“ haljinu sa steznikom u gotičkom stilu, outfit koji bi sigurno odobrila i sama Sreda. Duga crna haljina s visokim prorezom otkrila joj je nogu, a time i crne štikle s velikom platformom.

Bonus video:

 

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike