Zašto si došla u haljini za sahranu? Obe sestre Kruz u gotik stilu, da li možete da pogodite koja je Penelope?

13.02.2023

14:42

1

Autor: K. O.

Dok su kudili garderobu, hvalili su njenu frizuru i šminku

Zašto si došla u haljini za sahranu? Obe sestre Kruz u gotik stilu, da li možete da pogodite koja je Penelope?
Copyright Profimedia

Sinoć je u Sevilji održana 37. dodela nagrada "Goja" koja važi za ekvivalent nagrade "Oskar." Među zvezdama koje su prodefilovale crvenim tepihom bile su i sestre Kruz, Penelope i nešto manje slavna i tri godine mlađa Monika.

Obe dame pojavile su se u elegantnim toaletama, birajući gotik stil. Jedna je odabrala crnu haljinu, dok je druga ponela plišanu haljinu u boji crvenog vina. Ne možemo da ne primetimo koliko njih dve liče. Boja kose im je slična, građa tela, kao i lik, pa su fotografi i drugi ljudi sigurno imali problem da ih razlikuju.

Da li vi na prvu loptu možete da kažete koja je koja od sestara Kruz?

Penelopinu haljinu potpisuje modni brend "Dolče i Gabana", a dok je gornji deo bio poluproziran korset, donji je bio sačinjen od nekoliko slojeva čipke i krep satena. Završni tač dala je ešarpa od čipke.

Ipak, njen modni izbor nije naišao na odobravanje modnih sladokusaca.

Profimedia
 

"Haljina ju je progutala", "Obukla se kao da je pošla na sahranu", "Ovo nije ni za maskenbal", "Totalni promašaj, nikako joj ne stoji ovaj stil", surovi su bili komentatori.

Dok su haljinu kudili, za šminku i frizuru dobila je pohvale. Neutralna šminka istakla je njenu prirodnu lepotu, a celu priču zaokružila je romantična frizura sa šiškama.

Profimedia
Monika Kruz

Njena mlađa sestra Monika, zvezda serije "Korak napred" imala je nešto svedeniji modni izbor, a kosu je podigla u neobaveznu punđu.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike