Da li su Džoni Dep i Penelope Kruz najgori filmski par? Sunovrat najskupljeg blokbastera svih vremena (FOTO/VIDEO)

16.12.2022

07:35

0

Autor: Dejan Ćirić

Mnogi su ga proglasili najgorim od svih nastavaka čuvene franšize „Pirati sa Kariba“

Da li su Džoni Dep i Penelope Kruz najgori filmski par? Sunovrat najskupljeg blokbastera svih vremena (FOTO/VIDEO)
Džoni Dep i Penelope Kruz - Copyright Profimedia

Ponekad se desi da filmovi koji su predodređeni da budu veliki hitovi dožive potpuni sunovrat, a jedan od njih je i najskuplji film svih vremena, koji je izuzetno loše prošao kako kod kritike, tako i kod publike.

Film „Pirati sa Kariba: Na čudnim plimama“ iz 2011. godine je najskuplji film ikada snimljen, sa budžetom od 379 miliona dolara, ali uprkos tome, proglašen je najgorim nastavkom čuvene franšize uprkos slavnim glumcima i vrlo zanimljivom sinopsisu.

Profimedia
 

Kapetan Džek Sperou upoznaje ženu iz svoje prošlosti, ali nije siguran da li je u pitanju iskrena ljubav ili ona pokušava da ga prevari kako bi dobila Fontanu mladosti.

Najgori od svih nastavaka

Glavne uloge tumačili su Džoni Dep i Penelope Kruz, film je u bioskopima zaradio milijardu dolara, međutim obožavaoci nisu imali lepe komentare. Nešto je nedostajalo.

Film je dobio poražavajućih 33% na Rotten Tomatoes-u i 54% od fanova, a četvrti deo franšize proglašen je potpunom katastrofom, navodi index.hr.

"Iz početne scene je jasno da je magija koja je bila prisutna u originalu potpuno nestala", napisao je jedan gledalac, dok je drugi dodao da je ovo "najgori od svih nastavaka".

"Sperou je toliko voljen lik da je ideja da mu se da više vremena pred ekranom izgledala kao dobra stvar, ali to nije bio slučaj", napisao je treći, dok je neko dodao da je film "jedna duga šetnja kroz džunglu".

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike