Baka (92) voli da se fotka u kupaćem i nigde ne ide bez karmina: Svi mi govore da izgledam kao da imam 70

23.01.2023

11:01

0

Autor: K. O.

Svi mi želimo da budemo Džoan Vudhaus jer takva volja za životom, mladalački duh i izgled retko se viđaju

Baka (92) voli da se fotka u kupaćem i nigde ne ide bez karmina: Svi mi govore da izgledam kao da imam 70
Copyright Printscreen/TikTok

Više puta smo ponovili da su godine samo broj, a do sada smo upoznali i brojne ljude koji ovu teoriju i dokazuju. Među njima je i jedna baka iz Engleske, koja ima 92 godine i ne planira da se smiri.

Štaviše, Džoan Vudhaus, penzionisana krojačica iz Engleske, ima TikTok nalog na kom rado deli svoje fotografije u kupaćem kostimu, igra se modom i pokazuje koliko je ponosna na svoje telo i izgled u 10. deceniji.

Njen profil na TikToku pun je fotografija na kojima Džoan pozira u kratkim haljinama, bermudama ili jednostavno u kupaćem kostimu. Kako ima osmoro dece i od njih brojne unuke, ona neretko sa svojom unukom od 27 godina ide na plažu kojom paradira u bikiniju.

- Uvek sam izgledala mlado i ljudi su uvek šokirani kada im kažem svoje godine - rekla je ona i objasnila da joj niko ne daje 92, već su svi ubeđeni da je žena u 70-im godinama.

- Izgledaš fantastično, ne mogu da verujem! - napisala je jedna korisnica.

- Koja je tvoja tajna? Želim tako da izgledam u tvojim godinama! - dodala je druga, a ovo su samo od nekih pohvalnih komentara kojima zasipaju ovu neverovatnu baku.

 

 

A Džoan koja je u skladu sa modernim tehnologijama, često deli i video snimke kako se šminka, sređuje, pa je u jednom videu odgovorila kako se ona to neguje.

- Pa, moja tajna je Nivea krema koju koristim od 16. godine. Dakle, koristim je 70 i nešto godina. Kada sam bila mlađa, znala sam da se okupam u vrućoj kupki, izađem iz kade, osušim se i onda dok mi je telo još bilo vruće namažem kremu - objasnila je ona, a prenosi The Sun.

 

 

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike