Katarina Živković sunča bujno poprsje na Maldivima: Provokativnom fotografijom zapalila mreže (FOTO)

20.01.2023

12:50

4

Pevačica je jedva dočekala da hladnu srpsku prestonicu zameni egzotičnom destinacijom

Katarina Živković sunča bujno poprsje na Maldivima: Provokativnom fotografijom zapalila mreže (FOTO)
Katarina Živković - Copyright Instagram printscreen/katarina_zivkovic_official

Pevači sa domaće javne scene već godinama unazad trude se da isprate brojne trendove i da ne kaskaju za svojim kolegama kada je reč o pesmama koje snimaju, luksuznim automobilima, šminkanju i oblačenju, a u skorije vreme počeli su jedni na druge da se ugledaju i kada je odabir destinacija za putovanja u pitanju.

Naše zvezde kao po nekom pravilu usred zime odlaze na odmor na Tajland ili Maldive, pa se na ovu daleku destinaciju nakon Cece Ražnatović, Jane Todorović i Jelisavete Orašanin uputila i folkerka Katarina Živković.

 

 

Zvezda "Granda" jedva je dočekala da hladnu srpsku prestonicu zameni Maldivima, gde se odmah skinula u provokativan bikini i sa ove egzotične destinacije pozdravila pratioce na društvenim mrežama fotografijom krupnog kadra svojih bujnih silikonskih grudi. 

Instagram printscreen/katarina_zivkovic_official
Katarina Živković na Maldivima

Podsetimo, Živkovićeva je putem društvene mreže Instagram nedavno pokazala da ima visoku temperaturu, pa se zatim požalila i kako joj je ovo peti ili šesti put u poslednja dva meseca da kuburi sa zdravljem. Pevačica je istakla kako ni sama ne zna da li je više tužna ili ljuta zbog svega, ne otkrivajući tačno sa čime se sada uhvatila u koštac.

- Kako baš ovu senzibilnu i krhku lutkicu da preskoče otrovčine kojima nas truju, svašta, molim vas, uozbiljite se, zašto sam ja bolje od većine? - u neverici, pisala je ona, pa nastavila:

- Došao je red i na mene. Ovo je već peti ili šesti put za dva meseca i iskreno, ne znam da li sam više tužna ili besna, u stvari sam i jedno i drugo, plus veoma gladna - priznala je zatim.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike