Da li znate ko su "nepo bebe"? Hejli Biber je jedna od njih, a ima i majicu da to dokaže

16.01.2023

18:19

0

Autor: K. O.

Večito je pitanje da li je deci slavnih lakše ili teže, a deluje da Hejli Biber sa tim uspešno koketira, kao i sa modom

Da li znate ko su "nepo bebe"? Hejli Biber je jedna od njih, a ima i majicu da to dokaže
Hejli Biber - Copyright Profimedia

Svuda važe slični zakoni kada je šoubiznis u pitanju. I stalno se polemiše oko toga da li je deci poznatih lakše ili teže da se probiju u poslu.

Sada je ovaj fenomen dobio i ime, a Hejli Biber ga je iskoristila da pokrene novi trend. Ona se nedavno pojavila sa majicom na kojoj stoji natpis "nepo baby". I to je bila svojevrsna reakcija na nedani razgovor koji je vodila sa Gvinet Paltrou kada je glumica istakla da deca slavnih moraju da rade duplo više da bi se dokazala.

Za sve one koji ne znaju Hejli Biber, nekada Boldvin, je ćerka glumca Stivena Boldvina, a bratanica slavnog Aleksa Boldvina. Ona ponosno nosi majicu na kojoj ističe da je dete nepotizma, te ponovo pokreće temu u javnosti o tome koliko prednosti imaju deca slavnih u svetu šoubiznisa.

Žargon za "bebu nepotizma" odnosno dete poznatih ili uticajnih roditelja, poslednjih meseci širi se po društvenim mrežama, te naglašava prednost porodičnih veza u svetu filmskog i muzičkog biznisa.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @alias.tee

 

Mnoge osobe koje su upravo to, deca slavnih, poput Lili Rouz Dep ili Deve Kasel, često su kritikovane, baš da bi im se spočitalo to kako im je zapravo od samih početaka sve lakše, a kamoli uspeti se na lestvici popularnih lica, piše cnn.

Profimedia
Deva Kasel

Nije kao da se dešavalo da slavni tvrde da im porodične veze nisu pomogle, već samo rad i talenat, a nedavno je upravo Gvinet u emisiji koju vodi vodila iskren razgovor upravo sa Hejli. 

I sama je dete slavnih roditelja, pa je Gvinet ovom prilikom iskreno priznala da je ipak istina da oni imaju pristup tamo gde drugi nemaju.

- Kao dete slavnih roditelja, imate pristup tamo gde drugi nemaju, tako da to područje uistinu nije ravnopravno. No kad ste jednom unutra, kad ste ušli na taj način, morate raditi dvostruko bolje kako bi vas priznali - komentarisala je glumica, čija je majka slavna glumica Blajt Dener.

Ujedno su razgovarale o tome i kako ljudi često govore - ti si tu samo zbog svoje mame ili tate, radi porodice i veza.

Hejli je potom nastavila da ponosno ističe svoj "status", a na to joj je ekspresno Gvinet odgovorila - možda će mi trebati par ovakvih majica.

Iako su im vrata otvorenija nego drugima, "nepo bebe" se svakodnevno susreću sa procenama i komentarima, kako onih koji ih poznaju, tako i od onih koji ne znaju ništa o njima.

Majice s porukama su dobro sredstvo komunikacije kad osoba želi nešto da poruči bez reči, ta "stejtment" kreacija dobija društveno angažovanu ili ulogu pokretača nekih rasprava u društvu.

Profimedia
Zoe Kravic

Hejli ima svoj bjuti brend i supruga je pevača Džastina Bibera što je čini pravom pripadnicom ovog privilegovanog kluba. A pored nje tu su i Kardašijanke, Lili Kolins (ćerka Fila Kolinsa), Zoe Kravic (otac joj je Leni Kravic), Lila Mos (ćerka Kejt Mos), Deva Kasel (ćerka Monike Beluči i Vensana Kasela), Lili Rouz Dep (ćerka Džonija Depa i Vanese Paradi)....

Profimedia
Lili Kolins

Naravno, nakon "nepo bebe" majice, pojavila se i jedna drugačija - za one koji žele to da budu, a nisu. Modni humor i sarkazam ovde i te kako dolaze do izražaja.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by by poot (@bypoot)

 

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike