Nema tesnog i providnog: Pet strogih pravila koja će morati da poštuje Georgina Rodrigez u Saudijskoj Arabiji

09.01.2023

11:03

0

Autor: K. O.

Videćemo koliko će joj teško pasti poštovanje sledećih pravila. Mada, kada se umori od njih, uvek može privatnim avionom da skokne na adresu neke druge nekretnine koju njen suprug poseduje

Nema tesnog i providnog: Pet strogih pravila koja će morati da poštuje Georgina Rodrigez u Saudijskoj Arabiji
Georgina Rodrigez - Copyright Profimedia

Porodica slavnog fudbalera Kristijana Ronalda moraće da menja život iz korena. S obzirom na to da je on potpisao za fudbalski klub Al Nasr iz Saudijske Arabije, sa njim su se preselili i njegova supruga Georgina sa decom. A kako tamo vladaju nešto drugačiji zakoni, njima će morati da se povinuje i njegova atraktivna supruga. Postoji pet važnih pravila koja će morati da poštuje Georgina prema podacima španskog Ministarstva spoljnih poslova.

Pravila oblačenja

Baš kao što je to učinila prilikom Ronaldovog predstavljanja u klubu, Georgina će u javnosti morati da nosi abaju, dugu tuniku tamne boje.

 

 

Kodeks odevanja nalaže "skromnost i pristojnost" u oblačenju, dakle ne sme da nosi pripijenu niti prozirnu odeću.

Alkohol i ishrana

Uvoz alkohola i prehrambenih proizvoda od svinjskog mesa strogo je zabranjen. Tokom Ramazana, između druge polovine marta i druge polovine aprila, ne sme u javnosti da jede, pije ili puši.

Pojedine turističke atrakcije su joj zabranjene

Pošto nije muslimanka, zabranjene su joj posete svetim gradovima, poput Meke i Medine, te drugim mestima. Ipak, za ovo je moguće dobiti posebnu dozvolu.

S obzirom na to da njen suprug uživa status fudbalskog božanstva, verujemo da će joj za neke stvari progledati kroz prste, dok će nekih pravila morati strogo da se pridržava.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike