Georgina Rodrigez pratila Ronaldov meč u društvu poznate Srpkinje: Na tribini samo visoko društvo! (FOTO)

08.12.2022

23:31

0

Ćerka proslavljenog Radomira Antića često se pojavljuje na važnim događajima

Georgina Rodrigez pratila Ronaldov meč u društvu poznate Srpkinje: Na tribini samo visoko društvo! (FOTO)
Copyright Profimedia

Na utakmici između Portugala i Švajcarske sa verenicom Kristijana Ronalda, Georginom Rodrigez, našla se i jedna poznata Srpkinja.

Naime, kao podrška slavnom Portugalcu društvo njegovoj porodici i prijateljima pravila je Ana Antić, stilistkinja, koja godinama unazad živi i radi u Madridu, a inače je ćerka našeg čuvenog fudbalskog stručnjaka Radomira Antića.

Profimedia
Ana Antić u društvu Georgine Rodrigez u Kataru

Ona se bavi modom već deceniju i po, a godinama unazad zaposlena je u španskom predstavništvu francuske modne kuće "Dior".

O uspešnosti njenih modnih ideja svedočile su Bar Rafaeli, Kajli Minog i mnoge druge svetski poznate dame sa kojima je Antićeva sarađivala, ali i blisko prijateljstvo i saradnja sa Viktorijinim anđelom Adrianom Limom, o kojoj je u jednom od intervjua rekla:

Profimedia
Ana Antić

 - Adrijana mi je kao mlađa sestra koju nisam imala. Uvek mi daje dobar savet i svaki trenutak i putovanje provedeno sa njom je poučno i interesantno. Vratim se kući "punih baterija". Pokupim njenu dobru energiju, a i ona moju. Sa njom je uvek nešto novo, bilo da je u pitanju trend, šminka, fitnes, hrana. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Antic (@anaantic)

Što se tiče privatnog života harizmatične Srpkinje, iza sebe ima brak sa našim priznatim košarkašem i nekadašnjim reprezentativcem Nikolom Lončarom.

- Nikola i ja smo 17 godina bili u braku i imamo dve divne ćerke i mnogo uspomena. Sa njim sam nastavila život koji sam imala sa roditeljima. Pre svega mislim na njegovu sportsku karijeru uz koju sam uz fudbal zavolela i košarku, ali i Kragujevac posle Beograda i Zlatibora. Sporazumno smo se razveli. U početku je bilo teško, ali vreme leči sve. Želim mu sve najbolje.

Podsetimo, nedavno kao podrška Srbiji na tribinama u Kataru, bila je upravo Ana, kojoj su tada društvo pravile izabranica Luke Jovića, Sofija Milošević, ali i brazilski supermodel Adrijana Lima.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike