Georgina Rodrigez pokazala kako su Ronaldo i ona izgledali na početku veze: Tada sam upoznala ljubav svog života! (FOTO)

03.01.2023

20:27

0

Imala je samo 22 godine, a fotografije su mnoge raznežile

Georgina Rodrigez pokazala kako su Ronaldo i ona izgledali na početku veze: Tada sam upoznala ljubav svog života! (FOTO)
Georgina Rodrigez - Copyright Profimedia

Georgina Rodrigez, izabranica Kristijana Ronalda, doživela je sudbinu kakvu mnogi zamišljaju, te se njen život, nakon što je upoznala fudbalera, znatno promenio.

Od njihovog prvog upoznavanja pa sve do danas, nemoguće je da se ne zapazi transformacija u njenom izgledu. Za brigu o deci Georgina na mesečnom nivou dobije oko 100 hiljada evra.

Za Božić, Georgina je iznenadila Ronalda, te mu je kupila skupoceni automobil, nakon čega je krenula lavina komentara da ga je zapravo kupila od njegovog novca.

Danas je Georgina objavila fotografiju sa Ronaldom sa početka njihove ljubavne romanse i tim potezom privukla veliku pažnju.

Instagram printscreen/georginagio
Georgina Rodrigez i Ronaldo

- Sa 22 godine sam upoznala ljubav svog života - napisala je Georgina u opisu fotografije.

Podsetimo, Georgina Rodrigez je svom izabraniku bila podrška i na Svetskom prvenstvu u Kataru, te ga vatreno bodrila sa tribina, a tokom jednog meča društvo joj je čak pravila i jedna poznata Srpkinja.

Profimedia
Georgina Rodrigez

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike