Vera Vang (73) i Dajana fon Firstenberg (75) zasenile čak i provokativni klan Kardašijan-Džener na dodeli modnih nagrada u Njujorku (FOTO)

09.11.2022

10:02

0

Autor: Z. A.

Ove žene dokazuju zašto su godinama u modnom vrhu, ali i da plastika nikad nema dobar ukus

Vera Vang (73) i Dajana fon Firstenberg (75) zasenile čak i provokativni klan Kardašijan-Džener na dodeli modnih nagrada u Njujorku (FOTO)
Dodela modnih nagrada u Njujorku - Copyright Profimedia

Na novom izdanju dodele modnih nagrada CFDA u Njujorku pojavile su se mnoge slavne ličnosti, ceo klan Kardašijan-Džener i mnogi drugi, a pravu pometnju napravile su proslavljene dizajnerke Vera Vang u 73. i Dajana fon Firstenberg u 75. godini.

Uspeh je veći zbog činjenice da su se na crvenom tepihu pojavile zvezde u veoma smelim slobodnim izdanjima.

Tanjug/Evan Agostini/Invision/AP
 

Vera Vang je uvek sjajno odevena dizajnerka, a dobro je poznata po svojem mladolikom izgledu i po tome da bi joj retko ko dao 73 godine, koliko ima.

U smeloj kreaciji koja je otkrila njenu zavidnu figuru i vitke noge, Vera je izgledala senzacionalno, pa su se svi pitali u čemu je tajna.

Profimedia
 

Dobro raspoložena, rado je pozirala s glumicom Vanesom Hadžins, pokazavši i ovoga puta da je u top formi. Vangova je u svakom pogledu upečatljiva ličnost, jedna od onih osoba koje iskaču iz mase i koje ne poznaju kalupe. Osim dobrim genima, Vera za mladolik izgled može zahvaliti i dobroj ishrani tokom celoga života i treninzima. U svom domu ima spravu za trčanje, voli ples, vožnju bicikla po prirodi, a u očuvanju vitke figure i kondicije pomaže joj i lični trener.

A Dajana fon Firstenber, čuvena belgijska dizajnerka, priredila je pravo iznenađenje u Njujorku kada se na dodeli nagrada CFDA Fashion Awards pojavila u haljini s vlastitim likom.

Profimedia
 

Ova 75-godišnjakinja, koja se u eri ludih sedamdesetih proslavila po famoznoj haljini na preklop, uspela je da zaseni vojsku zvezdanih zvanica na dodeli modnih Oskara. Njen svečani odabir predstavljala je duga haljina maksi kroja, čija glavna posebnost leži u foto-uzorku otprintanom na tkanini.

Haljinu je sama kreirala, a pomenuti uzorak prikazuje njenu portretnu fotografiju iz mladosti.

Ovim činom legendarna dizajnerka je na maštovit način odala počast samoj sebi i svojoj dugogodišnjoj karijeri svetski priznate dizajnerke. Fon Firstenbergova je već godinama članica Veća modnih dizajnera Amerike (CFDA), s kojim je i ove godine odabrala i nagradila najveće talente današnjice sa američke modne scene.

Tanjug/Evan Agostini/Invision/AP
 
Tanjug/Evan Agostini/Invision/AP
 

Dve vremešne dame u top formi u drugi plan bacile su ceo klan Kardašijan-Džener, koji je tradicionalno odabrao provokativne modne kombinacije.

Pogledajte u galeriji kako su se uredile zvanice za ovaj modni događaj.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike