Šeron Stoun i Eva Longorija su pobednice Kroazete 2022.

28.05.2022

08:59

0

Dve holivudske glumice prodrmale Kan 2022.

Šeron Stoun i Eva Longorija su pobednice Kroazete 2022.
collage(36) - Copyright Profimedia/Tanjug

Konstrakta nam je odala tajnu da se Šeron Stoun ne botoksira, a nas zanima i šta jede budući da u sedmoj deceniji izgleda potpuno savršeno.

Kad god se pojavi na crvenom tepihu Filmskog festivala u Kanu, Šeron Stoun uvek izazove pravu malu ludnicu među okupljenim fotografima. Slavna 64-godišnja američka glumica stigla je i na 75. izdanje festivala i opet pokorila Kroazetu, legendarnu festivalsku promenadu.

Nakon premijere filma "Forever Young", svojim prisustvom uveličala je i premijeru horora "Crimes of the Future" reditelja Dejvida Kronenberga u kojem glavne uloge imaju Lea Sejdu, Kristen Stjart i Vigo Mortensen.

Predivna Šeron zakoračila je na kanski crveni tepih u haljini italijanske modne kuće Dolce & Gabbana napravljenoj posebno za nju.

Eva Longorija je ove godine na Kanskom festivalu pokazala da je kraljica crvenog tepiha. Holivudska diva je ove godine u Kanu pokazala desetak fantastičnih izdanja, što dnevnih, što večernjih, i zaista im je teško naći manu, a poslednje Evino izdanje je totalno ludilo.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike