Bivši Ronaldov kuvar otkrio detalje ishrane fudbalera: Morate da se brinete o svom telu kao o „ferariju“

12.02.2022

09:52

0

Kuvar kaže da fudbaler ne jede ništa skupo, važan je jedan drugi kriterijum

Bivši Ronaldov kuvar otkrio detalje ishrane fudbalera: Morate da se brinete o svom telu kao o „ferariju“
Copyright Printscreen/Instagram

Bivši kuvar Kristijana Ronalda otkrio je detalje neverovatne ishrane zvezde Mančester junajteda koja mu pomaže da ostane u izvanrednoj formi. Đorđo Barone bio je kuvar portugalske superzvezde tokom tri godine provedene u Italiji i otkrio je šta je bilo na Ronaldovom meniju iz dana u dan.

- Nema skupe hrane - rekao je Barone za Mirror. - Već zdrave hrane. Koristim organsku i prirodnu hranu – ribu, piletinu, teletinu, jaja, avokado, kokosovo ulje i crni pirinač. Morate se brinuti za svoje telo kao da se brinete o „ferariju“.

Veruje se da petostruki dobitnik „Zlatne lopte“ preferira ishranu bogatu proteinima, s minimalnom količinom šećera, masti i ugljenih hidrata. Osim što je osmislio Ronaldovu ishranu, Barone je kreirao i ishranu igračeve partnerke Georgine Rodrígez i njihovo četvoro dece. Navodno su omiljena hrana šesteročlane porodice kozice, hobotnica, teletina, cele žitarice i salate.

Barone je objasnio i kako Ronaldo sagoreva toliko kalorija, naglašavajući važnost određenih ulja i tečnosti.


- Kuvam koristeći kokosovo ulje - nastavio je kuvar. - Takođe je važno piti puno vode – ali pročišćene. I piti puno. Naravno, sve to u kombinaciji s teškim treninzima. Ali odmor je ključan, kao i trening i ishrana. I jedenje rano uveče, a ne kasno - piše The Sport Bible.

Bonus viideo:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike