Svi sad znaju da Ronaldo pije samo vodu, a iznenadiće vas koliko puta dnevno jede i spava

17.06.2021

11:20 >> 11:30

0

Autor: Z. A.

Pre neki dan demonstrirao je svoj zdrav način života

Svi sad znaju da Ronaldo pije samo vodu, a iznenadiće vas koliko puta dnevno jede i spava
Copyright Printscreen/Instagram

Snimak u kojem Kristijano Ronaldo na knferenciji za novinare uoči utakmice Portugala i Mađarske sklanja flašice „koka-kole“ sa stola ispred sebe postala je viralna.

„Pijte vodu“, poručio je nakon što je sklonio „koka-kolu” i podigao bocu vode.

Poznato je da Ronaldo ne voli gazirana pića, a posebno nekoka-kolu“. Na njegovom jelovniku nalaze se samo najkvalitetnije namirnice, a jede šest manjih porcija na dan.
Ovaj Portugalac dnevno ima jedan doručak, dva ručka, jednu užinu i dve večere. Za doručak najradije bira šunku i posni sir, a ruča pileće meso, salate, ribu i masline. Užina je, zavisno od dana, voće ili tost sa avokadom. Večera su ponovo meso i povrće, kao i riba i povrće.

– Fokusiran sam na jedenje jednostavnih, integralnih namirnica poput svežeg voća i povrća, integralnih žitarica i proteina kazao je.

Na njegovom jelovniku zabranjena je, osim gaziranih pića, i smrznuta kao i prerađena hrana, a kloni se i alkohola i slatkiša.

Kad odluči da se počasti, poješće picu, ali ne češće od jednom nedeljno. Nakon toga obavezno uradi 500 trbušnjaka, zbog čega se i može pohvaliti sa samo sedam odsto telesne masti.

Ronaldo jako puno pažnje posvećuje i tome koliko i kada spava. Njegova opsesija ide toliko daleko da o njegovom snu brine Nik Litlhels, koji otkriva da fudbaler pet ili šest puta dnevno odspava po 90 minuta. Na ovaj način spava manje, ali ubrzava oporavak, pojasnio je jednom prilikom Nik, piše index.hr.

možda će vas i ovo zanimati

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike