„Louis Vuitton“ torbica u obliku aviona košta četiri miliona dinara ili kao manji pravi avion

20.04.2021

13:50

0

Autor: Z. A.

Da li biste je pazarili?

Louis Vuitton

Predmeti luksuza odnose se na imena robnih marki, kvalitet, tkaninu i još mnogo toga. Ali koliko bismo daleko otišli trošeći na dizajnersku torbu? Ne moramo tražiti dalje jer je „Louis Vuitton“ verovatno zasenio vašu maštu o tome koliko bi novca bili spremni da potrošite. „Louis Vuitton“ u svojoj najnovijoj kolekciji pozvao je svoje verne kupce da ulože u torbu u obliku aviona koja košta više od pravih malih aviona.

Kilometrima daleko od uobičajenih torbica geometrijskog oblika, vrhunska dizajnerska marka predstavila je svoju liniju kupcima torbom u obliku aviona.
Luksuz je uvek definisao kolekciju „Louis Vuitton“, a isto vredi i za njegovu najnoviju liniju torbica. Zanimljivo je da se o novoj kolekciji govori zbog novog oblika i visoke cene.

Smeđe boje, putna torbica modelirana je prema tačnom dizajnu i strukturi pravog aviona. Izrađena od kože, torbica ima krila s obe strane i reljefni mlazni motor s logotipom „Louis Vuittona“ preko cele torbe.

Ali ono što je zapelo za oko kod ove neobične torbe, nije samo radikalan dizajn, već i neverovatna cena od 39.000 dolara, što je oko 3.801.688 dinara!

Vrhunska torba poprilično je zaživela na društvenim mrežama i izazvala najrazličitije reakcije. Iako su neki zabavljeni njenim zanimljivim dizajnom, drugi su se zabavljali njenom preteranom cenom.

Printscreen: Twitter/Valeska Vaccinated

Neki su korisnici interneta odmah pronašli cene pravih manjih aviona koji se mogu kupiti čak i za mnogo nižu cenu, pa kao dokaz priložili fotografiju pravog vintage aviona koji se prodaje za manju svotu novca. Drugi korisnik se ismeva rekavši da bi torba trebalo da zvuči poput aviona kad je nosite.

Instalirajte našu IOS ili Android aplikaciju – 24sedam.rs

možda će vas i ovo zanimati

Komentari (0)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

Povezane vesti