Izgubila se, pa ušetala direktno u policijsku stanicu: Ženka border kolija ponovo je na sigurnom (VIDEO)

17.11.2022

12:24

0

Autor: Z.A.S.

Uplašila se vatrometa, pa se otrgla s povoca i pobegla vlasnicima

Izgubila se, pa ušetala direktno u policijsku stanicu: Ženka border kolija ponovo je na sigurnom (VIDEO)
Border koli - Copyright Pixabay

Sigurno ste čuli da se nekada neko dete izgubilo, a znate da nije retkost ni da se to dogodi sa našim kućnim ljubimcima. U takvim slučajevima, sigurni smo, ne zna se kome je teže - da li vlasnicima ili njima koji ne znaju ni šta ih je snašlo.

Jedna takva situacija dogodila se u Engleskoj, kada se ženskica border kolija Rouzi izgubila i bila primorana da potraži pomoć.

Srećom, ova preslatka ženkica je ušetala direktno u policijsku stanicu i sela u čekaonicu. Kada su je ugledali, ljubazni policajci su joj dali vodu, a zatim su i pozvali broj telefona koji je bio označen na njenoj ogrlici.

Stiv i Džuli Harper, Rouzini vlasnici, objasnili su da je njihova 10-godišnja ljubimica pobegla tokom šetnje, a sve zbog vatrometa.

- Uplašila se vatrometa, otrgla se s povoca i pobegla kroz živu ogradu. Srećom, policijska stanica se nalazi odmah pored parka u kojem je bila u šetnji - ispričala je Džuli Harper.

S obzirom na to a je pas na ogrlici imao podatke o vlasnicima, policija kaže da je slučaj bio jednostavan za rešavanje. Rouzi je na svoju, ali i na sreću svojih vlasnika ponovo kod kuće.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike