Drugarica Đoganijeve tvrdi: Luna zbog gubitka potražila i stručnu pomoć?

10.11.2022

21:46

0

Suprug Marko Miljković je sve vreme uz nju, kao i ostali članovi porodice

Drugarica Đoganijeve tvrdi: Luna zbog gubitka potražila i stručnu pomoć?
Luna Đogani - Copyright Printscreen RTV Pink

Luna Đogani i Marko Miljković nedavno su ispričali u okviru Jutjuba koji vode da su izgubili bebu. S brojnim fanovima su na taj način podelili veliku tugu, koja ih je zadesila u Luninoj 12. nedelji trudnoće.

Osim toga što je Marko u ovom periodu izabranici i te kako posvećen, kao što su i ostali članovi njene porodice, prema rečima jedne drugarice za „Kurir" Đoganijeva se trenutno maksimlano oslanja i na savete psihologa. Svaki joj je od velikog značaja i uz njih se trudi da se što pre vrati u normalu.

- Spontani pobačaj je bolno stanje za svaku ženu bez obzira na to da li već ima dete ili ne. Ovo se nažalost često dešava, a Luna je osećala veliku tugu. Kako bi se emocije vratile u normalu, obično je potrebno više vremena, nego što je to potrebno za fizičko zarastanje rane, zato su uz Lunu porodica, ali nije odbacila ni savete psihiloga - kazala je izvesna bliska prijateljica Lune Đogani za pomenute medije.

Podsetimo, pošto je osetila da je spremna da tužne vesti podeli i javno, Luna je kazala:

- Izgubili smo ovu trudnoću posle 12 nedelja. Saznali smo par dana ranije, nismo hteli odmah da pričamo, da malo prođe. Tako je trebalo da bude, neki virus je prošao kroz mene, tako je doktorka rekla, plod je bio jako mali, znaju žene koje su prošle kroz to. Šta god se desi majci to utiče na plod, bila sam loše, nisam znala da sam trudna kada sam išla u Ameriku. Srce je prestalo da kuca, hvala Bogu, dobro je što je bilo rano, dok se nije formiralo.

Par, inače, ima jednu ćerku, Miju, ali svakako priželjkuju proširenje porodice.

Luna Đogani, 24sedam/Ivan Mitić
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike