Kako izgleda idealan muškarac po zemljama, a kako baja iz Srbije? (FOTO + VIDEO)

14.02.2023

12:42

0

Autor: K. O.

Ako srpski frajer ne zadovoljava vaše kriterijume, pogledajte kako izgledaju idealni muškarci iz drugih zemalja

Kako izgleda idealan muškarac po zemljama, a kako baja iz Srbije? (FOTO + VIDEO)
Copyright printscreen

Dame koje su zaljubljene sigurno misle da je njihov muškarac savršen, a one koje su same na Dan zaljubljenih sigurno će danas, ako ne maštati, onda barem racionalno razmotriti kakav je to idealan muškarac za njih.

Pojam "savršeno" razlikuje se od osobe do osobe, ali i od kulture do kulture. Dok je nekome Bred Pit otelotvorenje božanstva, drugi misle da je to Mašin Gan Keli.

Tako su na stranici Superdrug Online Doctor odlučili da saznaju kako izgleda idealan muškarac u raznim zemljama sveta.

U studiji nazvanoj "Perceptions of Perfection Part II: Men" ispitali su 11 žena i osam muškaraca iz 19 različitih zemalja sveta. Zamolili su ih da fotografiju jednog muškarca iz Njujorka srede u fotošopu po sopstvenom ukusu. Zadatak im je bio da od njega naprave savršenog muškarca u njihovoj kulturi.

printscreen
 
printscreen
 

Inače, pokazalo se i da su muškarci izloženi nerealnim pritiscima vezanim za izgled. Zato se istraživači nadaju da će ova studija pomoći ljudima svih polova da preispitaju svoju percepciju "savršenog" tela.

- Naš cilj je da pokrenemo revoluciju, da podstaknemo stvarnu promenu slike o telu kako bi ljudi dali prednost zdravlju ispred izgleda, te podigli samopouzdanje - objašnjavaju, te dodaju da je ova studija nastavak izvorne studije koja se bavila standardima ženske lepote širom sveta.

Kako izgleda idealan muškarac u Srbiji?

U studiji se našla i Srbija, pa su komentarisali foto-robota srpskog baje. Na prvu loptu je uočljivo da je momak dobio i veliku tetovažu na ramenu i nadlaktici. Prikazan je krupan muškarac, izražene muskulature sa nekim kilogramom viška. 

printscreen
 

- Ovaj momak izgleda kao da pliva u ledenoj vodi 1. januara - komentarisao je Džez iz Amerike.

Mršaviji tip se pokazao kao idealan u Kini, Hrvatskoj, Makedoniji, Filipinima i Ujedinjenom Kraljevstvu, dok "snažnije" muškarce preferiraju u Egiptu, Nigeriji, Rusiji, Srbiji, Južnoj Africi, Americi i Venezueli.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike