Period je praznika, a mnogi se osećaju usamljeno: Vreme je da privučete srodnu dušu, a evo i kako

05.01.2023

14:21

0

Autor: Z.A.S.

Tri saveta zlata vredna

Period je praznika, a mnogi se osećaju usamljeno: Vreme je da privučete srodnu dušu, a evo i kako
Ljubav - Copyright Freepik

Praznici su period koji provodimo sa porodicom i onim najmilijima, međutim, mnogi se upravo, tokom ovog doba godine, osete usamljeno, jer nemaju partnera.

Ukoliko je to slučaj i sa vama i imate utisak da je vaša srodna duša daleko od vas, ili čak i da ne postoji, vreme je da isprobate ovih nekoliko rituala.

Neko bi rekao da su magični, a oni su zapravo mešavina feng šui saveta i pozitivnih misli koje će vam pomoći na ovom putu.

Odvojite malo vremena i uradite ove tri stvari - nikad se ne zna, možda je vaša prava ljubav baš iza ćoška.

1. Zapalite roze ili crvenu sveću, a zatim izgovorite lične želje za ljubav ili ih napišite na papir. Kada završite sa željama, zamislite sebe sa potencijalnom voljenom osobom na vašem omiljenom mestu. Važno je da ostanete smireni dok sveća ne izgori.

Pixabay
 

2. Kupite crvenu ili tamnoružičastu ružu i stavite je u prostoriju u domu u kojoj najviše boravite. Svi znamo da se ruže poklanjaju kao simbol ljubavi, a mnogi veruju da čuvanjem ovog cveta i njegovim mirisom privlačite romantičnu energiju.

Pexels
 

3. Feng šui stručnjaci savetuju da u svom domu okačite slike na kojima su parovi, poput zaljubljenih parova, dve siluete, dva psa... Najbolje bi bilo da takve slike okačite u spavaću sobu, jer će tako romansa lakše pronaći put do vas.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike