Devet poza koje će vas zbližiti i učiniti da se zaljubite jedno u drugo još jače

03.06.2022

19:37

0

Autor: D. R.

Nije ni važno koliko dugo ste u vezi, ove poze neverovatno utiču na vaše emocije

Devet poza koje će vas zbližiti i učiniti da se zaljubite jedno u drugo još jače
Scena iz filma 50 niijansi sive - Copyright Film "50 nijansi sive"/Profimedia

Nema sumnje da određene poze u seksu omogućavaju viši nivo ne samo fizičke, već i emocionalne intimnosti.

Poze tokom vođenja ljubavi objašnjene u nastavku omogućavaju parovima da prevaziđu svoje čulno iskustvo, intenzivirajući svoje susrete i dajući im veće značenje.

Kontakt očima, posmatranje, ljubljenje i milovanje su emocionalne dopune fizičkom iskustvu seksa.

Ovih devet seks poza predstavljaju dobru emocionalnu investiciju i pomažu vam da se još jače zaljubite:

1. Žena odozgo

Ovo može biti "ranjiv" položaj za oba ljubavnika, što samo po sebi čini seks intimnijim. On se mora osloniti na njene odluke, dok je ona gola i cela mu se predaje. Ova poza je idealna za mnogo dodirivanja i milovanja.

Profimedia
 

2. Drži me

U ovom seksualnom položaju, muškarac drži ženu kao da mu je upravo skočila u naručje. Sa njenim nogama obavijenim oko njegovog struka i rukama oko njegovog vrata, ovaj položaj ljubavi pogodan je za spore pokrete, strastvene poljupce i romantično ljuljanje.

3. Unapređena misionarska poza

Misionarski položaj je već intiman način za seks, lica se dodiruju i tela su pripijena. Da bi poboljšao emocionalnu intimnost misionarskog položaja, muškarac može da drži ženinu zadnjicu ili da pomeri svoje noge sa spoljne strane njenih, kako bi potpunije obavio njeno telo. A ako je par spreman za eksperimentisanje, ova poza takođe nudi dobar pristup analnom seksu zadržavanjem intimnosti licem u lice.

4. Kašika

Iako nema kontakta očima, ova poza stvara intenzivnu emocionalnu povezanost dok muškarac zaštitnički drži ženu celim svojim telom. Takođe je odličan položaj za dodirivanje, stiskanje, trljanje, pa čak i držanje za ruke, što može biti neverovatno intimno tokom seksa. Ovaj položaj se smatra jednim od najboljih poza za ženski orgazam.

Profimedia
 

5. "Hands-Free"

Kada muškarac sedi na stolici, a njegova žena sedi na njemu, okrenuta prema njemu, sa stopalima na podu, par ne samo da ima kontakt licem u lice, već i maksimalan pristup za vruće poljupce, šaputanje i slobodne ruke za dodirivanje svuda. A ako je pravilno dodirnete koristeći ove savete, možete joj pružiti jedan od najboljih orgazama u njenom životu.

6. Prekrštene noge ili lotos

Položaj lotosa nudi zapanjujuću emocionalnu intimnost. Sa muškarcem koji sedi prekrštenih nogu, ili u stvarnom položaju lotosa u stilu joge, i njegovom ženom u krilu, rukama i nogama omotanim oko njega, ljubavnici su potpuno isprepleteni i licem u lice. Potreba za sporijim, senzualnim pokretima u ovom položaju pojačaćete romantiku.

7. Stojeća misionarska poza

Ovde obe osobe stoje i videćete kako ova poza pruža dodatni intenzitet. Mišići su neprestano napeti i oba partnera fizički više zavise jedan od drugog.

Pexels
 

8. Samo nežno

U ovom seksualnom položaju muškarac sedi, ispruženih nogu, naslonjen na ruke. Njegova žena mu sedi u krilu okrenuta prema njemu, a zatim se i sama nasloni i ispruži noge iza njega. Po potrebi, ovaj položaj zahteva spore, nežne pokrete. Postoji neverovatna emocionalna intimnost u tome što ne možete mnogo da se krećete, samo možete da gledate jedno drugo.

9. Od ljubavi jače

Žena leži na leđima na ivici kreveta (ili stola) i stavlja noge na ramena muškarca koji stoji. Oba ljubavnika imaju kontrolu; muškarac pokretima, a žena ima mogućnost da ga nogama malo gurne unazad i uspori, ili da se potpuno prepusti i pusti ga da on potpuno diktira tempo.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike