Napravite vazu za privlačenje bogatstva - da vam porodica bude sita i srećna, a da iz novčanika i džepova novac preliva

03.02.2023

17:51

0

Autor: Z. A.

Moguće je prizvati bogatstvo

Napravite vazu za privlačenje bogatstva - da vam porodica bude sita i srećna, a da iz novčanika i džepova novac preliva
Vaza bogatstva - Copyright Pexels

Svi znamo da postoje biljke i sitnice koje život znače i koje nam mogu promeniti energiju kuće i finansijski status.

Jedan od njih je i vaza bogatstva, vrlo popularan način za očuvanje i umnožavanje porodičnog imetka u Kini.

Potrebno je uzeti vazu od keramike, porcelana, zemlje, kristala ili metala, po mogućnosti sa uskim grlom, tankim i dugačkim vratom i velikim stomakom, jer time simbolički novac koji uđe u nju ostaje zarobljen.

Feng šui vaza za privlačenje bogatstva predstavlja jedan od najstarijih feng šui lekova koji vam mogu doneti neverovatnu količinu novca.

Zapravo ova vaza se smatra drevnim lekom koji je u Kinu donešen iz Indije pre mnogo vekova. Izrada vaze za privlačenje bogatstva je tradicija u mnogim tibetanskim budustičkim hramovima.

Pexels
 

Pri feng šui učenju, vaza za privlačenje bogatstva ima upravo tu svrhu da vam omogući da privučete novac i obezbedite pozitivnu energiju i prosperitet svom domu. Iako nije napravljena u budustičkom hramu, vaza za bogatstvo koju sami možete da stvorite jednako je moćna i može povećati priliv novca koji ulazi u vaš dom.

Potrebno je:

  • Kvalitetna vaza – idealno bi bilo da je orijentalnog izgleda.
  • Ono što treba da izbegavate su prozrne varijnate jer ne želite da sadržaj vaše vaze za bogatstvo bude vidljiv.
  • Takođe vaza bi trebalo da ima poklopac.
  • Zemlja sa područja bujne vegetacije ili iz bašte dobrostojećeg prijatelja - komad zemlje koju smo zatražili (ne ukrali) od bogataške, odnosno imućne porodice.
  • Pet različitih vrsta žitarica (semenki)
  • Nekoliko simbola bogatstva poput kristala ili poludragog kamenja poput – gorskog kristala, jaspisa, lapis lazulija, rozen kvarca, korala, tirkiza, malahita, ametista, tigrovog oka, citrina (koji ne ide sa gorskim kristalom)…
  • Parče tkanine koja se postavlja preko poklopca vaze. Ova tkanina mora sadržati svih pet feng šui boja ili postavite pet tkanina različitih boja - zelena, crvena, siva/bela, narandžasta, plava/crna
  • Pet vrsta plodova biljaka koje se neguju i koriste u ishrani kao što su – kukuruz, pasulj, ječam, proso, pšenica, lešnici, orasi… Kinezi veruju da ovo daje uvek situ porodicu i sreću u potomstvu.
  • Konopac sa bojama feng šui elemenata
Profimedia
 

Kako da napravite vazu:

  • Pre svega pronađite mesto i odvojite vreme za pravljenje vaze za bogatstvo. Sakupite sve navedene predmete i postavite ih na jednoj većoj površini. Poželjno je da vazu pravite na mestu koje vam uliva pozitivnu energiju.
     
  • Vazu je potrebno da uzmete u ruke, i ispunite je prvo svojom namerom a zatim da u nju sipate zemlju. Ubacite potom zrna žitarica koja ste odabrali. Ispunite potom vazu elementima koji za vas predstavljaju bogatstvo. To mogu biti kristali, kineski novčići, statue Bude. Punite vazu ovim predmetima lagano i svrsishodno.
     
  • Po završetku poklopite vazu i stavite tkaninu u bojama preko poklopca
    .
  • Upotrebite zatim konapac u bojama feng šui elemenata i pričvrstite tkaninu za poklopac vaze. Kada završite imaćete pred sobom svoju ličnu vazu za privlačenje bogatstva.
Pexels
 

Gde vaza treba da stoji?

Vaza treba da stoji na nekom usamljenom mestu, daleko od znatiželjnih pogleda. Nikada je nemojte stavljati na vidljivo mesto, jer neće imati isti efekat.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike