Šerpa vode i kanap pobrinuće se za vaše biljke dok ste vi na odmoru: One neće biti žedne, a vi ćete biti bezbrižni (VIDEO)

27.05.2022

10:38

0

Tik-Tokerka pokazala kako njene biljke "piju vodu

Šerpa vode i kanap pobrinuće se za vaše biljke dok ste vi na odmoru: One neće biti žedne, a vi ćete biti bezbrižni (VIDEO)
Profimedia

Sezona je godišnjih odmora i letovanja, što znači da će mnogi od nas otputovati na more ili neku planinu. Za to vreme, biljke ostaju u našim domovima bez mogućnosti da neko brine o njima.

Srećom, jedna Tik-Tokerka je smislila genijalno rešenje da one budu zbrinute dok smo mi na zasluženom odmoru. Najbolje od svega je što nećete morati da molite nekoga za pomoć.

Sve što vam je potrebno jesu šerpa sa vodom i kanap i, naravno, da ispratite kratko uputstvo iz videa.

Ona je u videu pokazala kako puni šerpu vodom i za svaku biljku otkida po komadić kanapa od pamučnog makramea. Zatim, po jedan kraj kanapa stavi u posudu sa vodom koja mora da bude viša od biljaka, dok drugi kraj kanapa zakopa duboko u zemlju.

Takođe, postupak ponovi za svaku biljku i to tako što ih sve postavi oko posude sa vodom i svakoj "dodeli" njen konopac.

Na taj način biljkama omogućava da preko kanapa "piju vodu na slamku", jer one, preko njega, vodu zapravo "usisavaju".

Nakon što se vratila sa odmora, objavila je nov video u kome je pokazala rezultat, odnosno, koliko su njene biljke za to vreme "popile" vode.

- Srećna sam što mogu da vas obavestim da su moje biljke srećne i da dobro napreduju - napisala je ona u videu.

BONUS VIDEO:

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam