Prevarena žena iz osvete uništila potpuno pogrešan auto (VIDEO)

27.11.2021

11:55

1

Viđali smo razne izlive besa prevarenih osoba koje poželele da ceo svet sazna za njihovu osvetu, ali nekad bes zaslepi - doslovno

Prevarena žena iz osvete uništila potpuno pogrešan auto (VIDEO)
Printscreen/YouTube. NBC Washington

Sve je dozvoljeno u ljubavi i ratu, ali neko je definitivno spreman da osvetu dovede do esktrema kada sazna da mu je draga osoba neverna...

Kako bi svoju dramu pretvorila u kotrljajuću reklamu koju će svi videti, besna bivša devojka ispisala je "Majk je preljubnik" na haubi i bočnim stranama jednog Mitsubishi Outlander Sport modela. Međutim, ovo joj nije bilo dovoljno, tako da je polomila šoferšajbnu i retrovizore, takođe.

Ovo je prvoklasno psihotično ponašanje, a sve i da je samo ovo u pitanju, problem ne bi bio manji ni u kom slučaju. Da zlo bude veće, ovaj posebni Outlander Sport uopšte ne pripada nekome ko se zove Majk i širi sifilis okolo po kraju.

Po svemu sudeći, ova potpuno rastrojena žena potpuno je pomešala vozila i umesto da uništi Majkovu mašinu, ona je demolirala krosover koji pripada ženi po imenu Nedra Brantli.

Kako je ova nesrećna žena izjavila lokalnim medijima, vezano za jedan od najbizarnijih slučajeva koji smo do sada mogli da vidimo, ona nema blage veze ko je Majk i nikada nije bila u vezi sa nekim ko se tako zove.

Policija trenutno istražuje ovaj incident, ali je pomahnitala i prevarena žena i dalje na slobodi. Sa druge strane, gospođi kojoj je auto greškom uništen osiguravajuća kuća obećala je sređivanje štete i ona je veoma srećna što će stvari biti svetle, makar sa te strane.

Ovo su dobre vesti, ali to je mala uteha kada vam neko uništi voljeni automobil zbog svog ljubavnog života.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi