Ne idu moćna mašina i usijana glava: Momak dobio "lamborgini" na lutriji, a evo koliko ga je vozio

09.03.2023

10:56

0

Autor: K. O.

Sreća nije dugo trajala

Ne idu moćna mašina i usijana glava: Momak dobio "lamborgini" na lutriji, a evo koliko ga je vozio
Copyright Printscreen/Facebook

Mladost - ludost, bio bi najkraći opis za sledeću priču. Naime, jedan 24-godišnji mladić iz Škotske dobio je "lamborgini" kao glavnu nagradu na jednoj onlajn tomboli. Njegovoj sreći nije bilo kraja, a ona ipak nije dugo trajala.

Sajt Click Competitons redovno organizuje tombole u kojima deli bogate nagrade, a za ulazak u izvlačenje kupuju se srećke, obično u vrednosti pola ili jedne funte.

Dobitnu srećku, od svega 99 penija, kupio je Grant Barnet, te zahvaljujući njoj osvojio glavnu nagradu tog izvlačenja.

Zapravo, mogao je da bira. Ili da uzme novčanu nagradu od 100.000 funti ili – "lamborgini harikejn". Kao verovatno i svaki muškarac njegovih godina, Barnet se odlučio za superautomobil i njime bio vidno oduševljen.

A imati u rukama tako moćnu mašinu nije baš za usijane glave. Tako "lambo" u njegovom vlasništvu nije dugo potrajao.

Printscreen/Facebook
 

Svega tri nedelje bilo mu je dovoljno da luksuzna mašina dobije značajna oštećenja sa prednje strane, i to od prednjeg poklopca pa sve do bočnih panela i suvozačkih vrata.

Slike su se pojavile na društvenoj mreži Facebook, a mladić je ubrzo potvrdio da je reč o njegovom automobilu, tvrdeći da za nesreću nije on kriv.

Sve one koji su mu se smejali proglasio je ljubomornima, a za razbijanje oko 180.000 evra vrednog superautomobila džentlmenski je optužio "neku kravu" koja mu se zaletela u zadnji deo, zbog čega je on izleteo sa puta, piše Autonet.hr.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike