24SEDAM RUMA Završeno renoviranje pošte u Nikincima (FOTO)

11.12.2023

15:56

0

Autor: 24sedam

Kroz revitalizaciju pošte u Nikincima, ne samo da smo poboljšali izgled objekta, već smo i značajno unapredili kvalitet pruzanja usluga - rekla je predsednica opštine

24SEDAM RUMA Završeno renoviranje pošte u Nikincima (FOTO)
Copyright Opština Ruma

Opština Ruma nastavlja sa ulaganjima u uređenje objekata koji nisu striktno u nadležnosti lokalne samouprave, ali su od vitalnog značaja za građane.

Baš iz tog razloga Opština Ruma finansirala je kompletnu rekonstrukciju seoske pošte u Nikincima, gde je od jednog neuglednog objekta koji nije ispunjavao elementarne uslove za rad, napravljeno konforno mesto prilagođeno savremenim potrebama građana.

Opština Ruma
 

Renoviranu poštu u Nikincima posetila je danas predsednica Opštine Ruma Aleksandra Ćirić Bošković, naglasivši da je i ovaj projekat realizovan u skladu sa jasnim opredeljenjem lokalne samouprave da svi sugrađani imaju jednake uslove za život, kako u gradu, tako i u selima širom naše opštine.

"Renovirali smo poštu u Nikincima, pre toga u Klenku, završavaju se radovi u Vitojevcima i Hrtkovcima. To su sve objekti gde po 40 godina nije bilo ulaganja. Konkretno ova pošta u Nikincima nije imala ni sanitarni čvor, dakle ni osnovne uslove za rad. Kroz revitalizaciju pošte u Nikincima, ne samo da smo poboljšali izgled objekta, već smo i značajno unapredili kvalitet pružanja usluga, pružajući lokalnom stanovništvu prostor modernog i funkcionalnog karaktera. Velika je frekvencija poštanskog saobraćaja, ljudi su navikli da dolaze ovde da podizu penzije, da plaćaju račune, kako ne bi morali da idu dalje u neko veće selo ili čak u Rumu", izjavila je predsednica Ćirić Bošković.

Opština Ruma
 

Projekat u Nikincima je obuhvatio zamenu stolarije, izgradnju toaleta, gipsarske i vodoinstalaterske radove, postavljanje keramičkih pločica, ugradnju sanitarija, rekonstrukciju električnih instalacija i rasvete. Takođe, obavljeni su spoljašnji i unutrašnji molerski radovi, postavljen je novi pult, klima uređaj i keramika.

Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove Opštine Ruma koja je dodelila sredstva.

Bonus video

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike