Bujica odnela dva mosta na reci Kamenici kod Gornjeg Milanovca: Život meštana poprilično otežan, ali rekonstrukcija je u punom jeku

09.11.2023

11:27

0

Planirano je da radovi na rekonstukciji prvog mosta budu završeni do kraja godine

Bujica odnela dva mosta na reci Kamenici kod Gornjeg Milanovca: Život meštana poprilično otežan, ali rekonstrukcija je u punom jeku
Copyright RINA

Vodena stihija odnela je dva mosta na reci Kamenici na gornjomilanovačkoj teritoriji i tako je život meštana poprilično otežan. Rešenje njihovo problema je na vidiku, jer su radovi na rekosntrukciji prvog mosta u punom jeku.

- Most nije mali, njegova dužina je preko 30 metara, reka je trenutno mala, ali kada dođu velike kiše ona postaje bujična reka i nažalost i ovako veliki most je uspela da odnese. Počeli su radovi na prvom mostu, a vrednost radova je 40.000.000 dinara, što je velika vrednost za opštinski budžet, s obzirom na to da se sav novac izdvaja iz budžeta opštine - rekao je predsednik opštine Gornji Milanovac Dejan Kovačević.

On je dodao da će se po završetku prvog mosta odmah raditi i sledeći kako bi mogao da funkcionište kompletan saobraćaj preko reke Kamenice.

Planirano je da radovi na rekonstukciji prvog mosta na Kamenici budu završeni do kraja godine.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: RINA

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike