Krvoproliće u selu podno planine Rudnik - meštani u strahu od sve češćih napada: Psi lutalice upali na imanje i zaklali jagnjad!

13.06.2023

18:13

0

Ova očajna žena ističe da je napuštenih pasa sve više pored Ibarske magistrale

Krvoproliće u selu podno planine Rudnik - meštani u strahu od sve češćih napada: Psi lutalice upali na imanje i zaklali jagnjad!
Copyright RINA

Psi lutalice ne prestaju da prave krvoproliće po srpskim selima. Sad su upali u domaćinstvo Glišovića u selo Brezovica podno Rudnika i zaklali jagnjad.

- Udavili su mi dva jagnjeta nedaleko od kuće, oni na žalost više ne prezaju od nikoga niti se plaše, mogu i u dvorište da mi dođu. Prijavila sam slučaj nadležnima ali niko nije došao da te pse ukloni, a odavno su pretnja za moje stado i za ostale meštane ovoga kraja. Kome god se svidi on izbaci iz auta psa pored magistrale i oni se slobodno šetaju po šumi, pašnjacima i ja se pitam  ko je više zaštićeniji pas ili čovek - zabrinuto kaže Snežana.

Ova očajna žena ističe da je napuštenih pasa sve više pored Ibarske magistrale i da su slučajevi pokolja domaćih životinja na žalost sve učestaliji u ovim krajevima.

Profimedia/24sedam/M.B.
 

- Moje domaćinstvo se nalazi blizu Ibarske magistrale i oduvek su bačeni psi u potrazi za hranom dolazili do kuća, ali nikada se nije dešavalo da usmrte životinje, takvi slučajevi se dešavaju od skoro - ističe Snežana.

Ova dodaje da su svi meštani prinuđeni da stalno budu uz svoja stada kako bi ih zaštitili od napuštenih pasa.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: RINA

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike