Ministarstvo odbrane i Vojska Srbije otvorili TikTok nalog: Najgledaniji snimak sa Vojne akademije! (VIDEO)

19.01.2023

13:43

0

Autor: Ekipa 24sedam

Od ponedeljka 16. januara četiri video-objave privukle su veliki broj gledalaca koji su ih sa oduševljenjem komentarisali

Ministarstvo odbrane i Vojska Srbije otvorili TikTok nalog: Najgledaniji snimak sa Vojne akademije! (VIDEO)
Copyright Tanjug/ Ministarstvo Odbrane i Vojske Srbije/Profimedia

Ministarstvao odbrane i Vojska Srbije odlučili su da otvore nalog na poznatoj društvenoj mreži TikTok, a za samo četiri dana uspeli su da dostignu veliku posećenost i gledanost.

Od ponedeljka 16. januara četiri video-objave privukle su veliki broj gledalaca koji su sa oduševljenjem komentarisali, hvalili i pružili ogromnu podršku.

@odbranaivojska Јутарњe вежбање кадета на Војној академији 💪🇷🇸 #vojskasrbije #vojnaakademija #ministarstvoodbrane #srbija #foryoupage #viral ♬ original sound - Одбрана и Војска Србије

Najgledaniji je snimak koji prikazuje jutarnje vežbanje kadeta i kadetkinja Vojne akademije, čime su pokazali kakvu snagu i budućnost imaju budući mladi oficiri Vojske Srbije.

Na zvaničnom TikTok nalogu @odbranaivojska trenutno možemo videti i kako izgleda veoma zahtevna obuka pripadnika specijalnih jedinica, a tu je i poziv za dobrovoljno služenje vojnog roka gde se vidi kako se jednom preslatkom dečkiću ostvaruju snovi da postane vojnik Vojske Srbije.

Poslednji snimak okačen je nakon što je kadet Vojne akademije u Beogradu Pavle Milošević danas pobedio u plivanju za Časni krst na Adi Ciganliji.

@odbranaivojska Кадет Војне академије Павле Милошевић победник је пливања за Часни крст 🇷🇸 #ministarstvoodbrane #vojskasrbije #srbija #vojnaakademija #foryoupage #fyp #viral ♬ original sound - Одбрана и Војска Србије

Naš narod odvajkada ima najviše poverenja u Vojsku Srbije kao instituciju, a sada znamo da mlada populacija i te kako voli da prati njen svakodnevni život i rad.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike