Ne vidi se prst pred okom: Magla "okovala" čitav put, vozila se kreću usporeno!

13.01.2023

21:30

0

Ranije danas iz Puteva Srbije obavestili su javnost da spremno i organizovano dočekuju pojačan intenzitet saobraćaja na auto-putevima

Ne vidi se prst pred okom: Magla "okovala" čitav put, vozila se kreću usporeno!
Ilustracija - Copyright Pexels

Pojačan intenzitet saobraćaja nagovestio je još jedan prazničlni vikend, koji će građani Srbije po svemu sudeći provesti u nekom od planinskih centara u Zapadnoj Srbiji. Na auto-putu Miloš Veliki nisu zabeležena veća zadržavanja i zastoj, međutim do formiranja kolone vozila koja se sporije kreću došlo je na magistralnom putu Čačak - Požega.

- Magla je toliko gusta da se gotovo ne vidi prst pred okom. Vidljivost je maksimalno smanjena, vozači sporije voze i zato je došlo do toga da se usporeno krećemo u koloni. Odužio se ovaj put od Begrada do Zlatibora -  kaže za RINU vozač Milan Aksentijević.

Unsplash
 

Ranije danas iz Puteva Srbije obavestili su javnost da spremno i organizovano  dočekuju pojačan intenzitet saobraćaja na auto-putevima koji se očekuje tokom vikenda kada se proslavlja Srpska Nova godina i završava školski raspust. Intenziviran je rad na naplatnim stanicama, svi kanali za naplatu putarine i distribuciju kartica su u funkciji 24 časa dnevno bez pauze.

- Apelujemo na sve učesnike u saobraćaju da ne kreću na put bez obavezne zimske opreme, posebno u brdovitim i planinskim predelima, poštuju ograničenja brzine i prilagode brzinu kretanja uslovima na putu, kako ne bi ugrozili svoj život i živote drugih -  kažu u JP Putevi Srbije

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: RINA

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike