Vozači, MUP se oglasio zbog situacije na putevima! Apel svima uz savete koji život znače!

27.12.2022

16:14

0

Autor: 24sedam

Na više putnih pravaca u Srbiji vidljivost je jutros smanjena zbog magle

Vozači, MUP se oglasio zbog situacije na putevima! Apel svima uz savete koji život znače!
Magla na putu - Copyright Unsplash

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave saobraćajne policije, apeluju na sve učesnike u saobraćaju da zbog guste magle koja se očekuje narednih dana u većem delu Srbije, povećaju opreznost i smanje brzinu kretanja vozila, kako bi se očuvalo što povoljnije stanje bezbednosti saobraćaja i izbegle najteže posledice.


Takođe, apeluje se na sve vozače da po magli koriste kratka svetla i svetla za maglu, kao i da uključe sve pokazivače pravca na vozilu.

Policijski službenici Ministarstva unutrašnjih poslova vidljivim prisustvom preventivno će delovati na svim najvažnijim putnim pravcima, kako bi se smanjila mogućnost da dođe do saobraćajnih nezgoda.

Magla smanjuje vidljivost

Na više putnih pravaca u Srbiji vidljivost je jutros smanjena zbog magle. Na auto-putu E-75, petlja Bujanovac Jug - granični prelaz Preševo, zbog pojave magle vidljivost je smanjena na 80 metara, a od tunela Predejane do petlje Vranje na 50-60 metara, saopštili su Putevi Srbije.

Kod petlje Grdelica - tunel Predejane magla smanjuje vidljivost na 100 m, petlja Vranje - petlja Bujanovac jug na 80 m, na auto-putu E-80, na deonici petlja Bela Palanka - petlja Pirot zapad na 200 metara.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike