Stao je vetar, ali magla sada ometa vozače! Otvorite četvoro očiju

12.01.2023

06:23 >> 06:30

0

Autor: J. S. J.

Moguć je pojava magle pogotovo na deonicama koje se prostiru duž rečnih tokova, kotlina, klisura kao i na putnim objektima preko reka

Stao je vetar, ali magla sada ometa vozače! Otvorite četvoro očiju
Magla - Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović

Zbog pojave magle na pojedinim putnim deonicama jutros je smanjena vidljivost zbog čega Putevi Srbije savetuju oprez u vožnji.

Na auto-putu E-80 kod petlјe Malča - Bela Palanka zbog magle smanjena je vidlјivost na 100 metara. Kako je navedeno na istom auto-putu u zoni tunela Pržojna padina i Progon zbog magle je smanjena vidlјivost takođe na 100 metara.

Moguć je pojava magle pogotovo na deonicama koje se prostiru duž rečnih tokova, kotlina, klisura kao i na putnim objektima preko reka.

Putevi Srbije apeluju na vozače da prilagode brzinu kretanja zbog pojave magle koja smanjuje vidlјivost na pojedinim putnim pravcima. 

Prema prognozi Republičkog hidrometeorološkog zavoda (RHMZ), danas će ponovo biti oblačno vreme, a padavine se očekuju u severnom delu zemlje. U ostalim krajevima Srbije, prema prognozama, biće suvo vreme.
 

Na graničnom prelazu Batrovci teretnjaci jutros čekaju 5 sati

Prema informacijama AMSS, na graničnom prelazu Batrovci teretna vozila jutros na izlazu čekaju pet sati. Na graničnim prelazima Šid i Kelebija teretnjaci se zadržavaju tri sata.

Prema informacijama Uprave granične policije do 15. januara produženo je radno vreme pojednih graničnim prelaza sa Mađarskom.

Granični prelaz Bački Vinogradi sada je otvoren od 7 do 22 časa, a prelaz Bajmok od 7do 24 časa. 

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike